Αποχωρεί από το ΔΝΤ για τη Morgan Stanley ο άνθρωπος που διαχειρίστηκε την ευρω-κρίση

reza

Με την κρίση του ευρώ να περνά πια στο παρελθόν, η μία μετά την άλλη, οι προσωπικότητες που πρωταγωνίστησαν σε αυτήν προχωρούν παρακάτω.
Έτσι, ο Reza Moghadam, επικεφαλής του ευρωπαϊκού τμήματος του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και ο ισχυρότερος αξιωματούχος του οργανισμού κατά τη διάρκεια της κρίσης, ανακοίνωσε ότι αποχωρεί, για να εργαστεί στη Morgan Stanley.

Όπως μεταδίδουν τα ξένα μέσα, ο Moghadam, που είχε περάσει από αρκετές ανώτερες θέσεις του ΔΝΤ στην 22χρονη καριέρα του, αποχωρεί καθώς δεν έχει πια περιθώρια περαιτέρω ανέλιξης στο Ταμείο. Επιπλέον, μεγάλο μέρος της οικογένειάς του μένουν στη Βρετανία, και ο ίδιος επιθυμεί να επιστρέψει εκεί, έπειτα από δύο δεκαετίες στην Ουάσιγκτον.

Πάντως, ο Moghadam δεν θα χάσει την επαφή του με τις κυβερνήσεις που ανέπτυξε στα χρόνια του στο ΔΝΤ, καθώς ανάμεσα στα καθήκοντά του στην Morgan Stanley θα είναι να συνεργάζεται με κράτη που ζητούν συμβουλές σε ζητήματα χρέους ή δημοσιονομικά θέματα.

Διαβάστε περισσότερα από το newmoney.gr εδώ

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ