ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Τα σημεία - κλειδιά για την αίτηση των 800 ευρώ

Τα βασικότερα σημεία που θα πρέπει να προσέξουν επαγγελματίες και εργαζόμενοι στην υποβολή της αίτησης για το επίδομα των 800 ευρώ ανέπτυξε ο δημοσιογράφος Ντίνος Σιωμόπουλος στην «Κοινωνία Ώρα MEGA».

Όπως ανέφερε, αυτή την περίοδο συμπληρώνονται αιτήσεις μόνο από εργαζόμενους, ενώ για τους εργοδότες θα δημιουργηθεί άλλη πλατφόρμα, τις επόμενες ημέρες, μέσω της ΑΑΔΕ.

Για τους εργαζόμενους, η είσοδος γίνεται με βάση το τελευταίο ψηφίο του ΑΦΜ, ενώ τα προσωπικά στοιχεία τους είναι ήδη συμπληρωμένα στη σχετική πλατφόρμα. Το μόνο που θα πρέπει να συμπληρώσουν είναι το προσωπικό τους IBAN, προκειμένου εκεί να τους πιστωθούν τα χρήματα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε ο Ντίνος Σιωμόπουλος, η καταβολή των 800 ευρώ θα ξεκινήσει την ερχόμενη Δευτέρα 6 Απριλίου, για όσους έχουν συμπληρώσει ήδη την αίτησή τους.

Από την πλευρά του ο φοροτεχνικός Ηλίας Χατζηγεωργίου υπογράμμισε ότι ο εργαζόμενος δεν μπορεί ο ίδιος να διορθώσει τα λάθη που ενδεχομένως έχουν γίνει από τον εργοδότη στην αίτηση.

Παράλληλα, επανέλαβε ότι είναι πολύ πιθανό να δοθεί δεύτερη ευκαιρία σε όσους δεν θα μπορέσουν να υποβάλουν την αίτησή τους την ημέρα που προβλέπεται βάσει του ΑΦΜ τους.

banner eko 1

 ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΓΙΩΡΓΟΣ Ν. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ

Μια έκκληση: Όχι σε νέο διχασμό

menoumespiti logo

 Copyright © 2020 YSTEROGRAFO NEWS