Σταθάκης: Έστειλε μήνυμα συγκρατημένης αισιοδοξίας για τη Μαρινόπουλος

stathakis 1Ένα μήνυμα συγκρατημένης αισιοδοξίας έστειλε ο υπουργός οικονομικών Γιώργος Σταθάκης για την θετική έκβαση της υπόθεσης Μαρινόπουλος.

Ο υπουργός άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο ότι υπάρχουν πιθανώς και άλλοι στρατηγικοί επενδυτές που ενδιαφέρονται για τη Μαρινόπουλος, αν και απέφυγε να δώσει περαιτέρω διευκρινίσεις. Απλά περιορίσθηκε να πει “δεν μπορώ να σας απαντήσω το ερώτημα”, απαντώντας στο ερώτημα για το αν υπάρχει στην εικόνα και άλλος ή άλλοι επενδυτές πέραν της Σκλαβενίτης που να ενδιαφέρονται για τη Μαρινόπουλος.

Συγκεκριμένα, ο υπουργός απαντώντας κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου στο αρχικό ερώτημα για το μείζον θέμα της Μαρινόπουλος είπε: “Έχουμε σχέδια για καλή εκδοχή. Παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις. Θεωρούμε ότι υπάρχουν περιθώρια και δυνατότητες να υπάρξει θετική κατάληξη στον κύκλο των διαπραγματεύσεων που περιλαμβάνει φυσικά τις τράπεζες, την εταιρεία και πιθανόν νέους επενδυτές στην εταιρεία.”

Πηγή: BusinessNews

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ