Πιτσιόρλας: Aνοίγει μεγάλες προοπτικές η συμφωνία με τον ΟΛΠ

pitsiorlas taiped

Την αισιοδοξία του για τις προοπτικές που ανοίγονται για την ελληνική οικονομία εξέφρασε ο πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ Στέργιος Πιτσιόρλας μιλώντας σήμερα το πρωί στο Mega.

"Είμαστε σε μια σημαντική στιγμή και δύσκολη στιγμή για τη χώρα, στα πλαίσια της αξιολόγησης... Η συμφωνία μάς δίνει πόντους, δίνουμε το μήνυμα ότι η Ελλάδα τηρεί τις υποχρεώσεις της, στη διαπραγμάτευση και έχει πολύ μεγάλες προοπτικές", δήλωσε.

Στη συνέχεια ο κ. Πιτσιόρλας ανέφερε πως "στο ΤΑΙΠΕΔ υλοποιούμε τη συμφωνία του ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδή εργαζόμαστε να φύγουμε από την αύξηση της φορολογίας και να μπούμε σε άλλη συζήτηση, να υπάρξει ανάπτυξη, να αυξηθεί το ΑΕΠ", κάτι που εκλήφθηκε ως έμμεση απάντηση του προέδρου του Ταμείου στα σχόλια του Χρήστου Σπίρτζη.

Να σημειωθεί πως ο υπουργός Μεταφορών σε δηλώσεις του στην εφημερίδα "Επένδυση" ανέφερε χαρακτηριστικά πως "το ΤΑΙΠΕΔ πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι η χώρα έχει πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα και να εγκαταλείψει την πολιτική της κυβέρνησης Σαμαρά ως ανάμνηση που πιθανώς να νοσταλγεί".

"Προφανώς υπάρχουν κι άλλες απόψεις, αλλά στο ΤΑΙΠΕΔ υλοποιούμε τη συμφωνία του ΣΥΡΙΖΑ. Σημασία έχει να δούμε το αποτέλεσμα που υπάρχει", συμπλήρωσε ο πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ