Παπαδημητρίου: Το αφορολόγητο είναι υπό διαπραγμάτευση

Παπαδημητρίου: Το αφορολόγητο είναι υπό διαπραγμάτευση

«Το αφορολόγητο και άλλα, διαπραγματεύονται», παραδέχθηκε για πρώτη φορά σε δηλώσεις του από τα Τρίκαλα ο υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Δημήτρης Παπαδημητρίου. «Όπως ξέρετε προσπαθούμε να κρατήσουμε αυτό που υπάρχει τώρα.

Αν θα μπορέσουμε να το κρατήσουμε, αυτό, δεν το ξέρω», συμπλήρωσε ο υπουργός υπογραμμίζοντας ότι η αξιολόγηση πρέπει να ''κλείσει''».

Κι αυτό γιατί όπως επεσήμανε ακολουθεί η ποσοτική χαλάρωση στην οποία «η ένταξη της χώρας είναι κάτι πολύ χρήσιμο για την ρευστότητα των επιχειρηματιών και των επιχειρήσεων».

Σε ερώτηση για τον «κόφτη» ο υπουργός απάντησε πως αυτός υπάρχει μόνο για να ικανοποιήσει τους δανειστές προσθέτοντας πως «δεν πρόκειται να λειτουργήσει».

«Αυτή λοιπόν είναι μια κόκκινη γραμμή την οποία η κυβέρνηση δεν πρόκειται να περάσει», είπε έχοντας ήδη υπογραμμίσει ότι «η κυβέρνηση έχει ανακοινωσει ότι δεν πρόκειται να πάρει καινούργια μέτρα για το 2019 και μετά».

https://www.youtube.com/watch?v=MC2BWDnWzUE

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ