Νέα συνάντηση Τσακαλώτου - Κατρούγκαλου με τους θεσμούς

Νέα συνάντηση με τους επικεφαλής των θεσμών έχουν οι υπουργοί Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, και Εργασίας, Γιώργος Κατρούγκαλος, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Η συζήτηση αναμένεται να επικεντρωθεί στο ασφαλιστικό, με αξιωματούχο της κυβέρνησης να επισημαίνει ότι υπάρχει συμφωνία - σύγκλιση σε σημεία-κλειδιά του σχεδίου και σχεδόν πλήρης συμφωνία για το φορολογικό.

Η ίδια πηγή ανέφερε ότι οι εκπρόσωποι των θεσμών θα αναχωρήσουν από την Αθήνα το απόγευμα και αναμένεται να επιστρέψουν μετά από τις διακοπές του Πάσχα των Καθολικών (27 Μαρτίου).

Υπενθυμίζεται ότι στη χθεσινή συνάντηση των δύο υπουργών με τους θεσμούς δεν υπήρξε κατάληξη στη διαπραγμάτευση για το ασφαλιστικό, καθώς παρέμεναν δύο σοβαρά εμπόδια για την ολοκλήρωση της: τα ποσοστά αναπλήρωσης του ανταποδοτικού τμήματος των συντάξεων καθώς και το ύψος αύξησης των ασφαλιστικών εισφορών, στο οποίο κυρίως η εκπρόσωπος του ΔΝΤ εξακολουθεί να προβάλει ισχυρές αντιρρήσεις.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ