"Καταιγίδα" πλειστηριασμών από τις 15 Σεπτεμβρίου

akinita katoikia

To σοκ των πλειστηριασμών θα βιώσουν όσοι δανειολήπτες δεν πληρώνουν τις δόσεις τους καθώς από τα μέσα του μήνα που ανοίγουν τα δικαστήρια θα ξεκινήσουν να βγαίνουν στο σφυρί α ακίνητα τους.

Σύμφωνα με την Καθημερινή, οι πλειστηριασμοί ακινήτων αναμένεται να φθάσουν τους 5.000, με τους πρώτους να αφορούν μεγάλα ακίνητα αξίας άνω των 300.000 ή 400.000 ευρώ.

Στο στόχαστρο δεν θα μπουν ευπαθείς ομάδες που αδυνατούν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους ή τα μικρά ακίνητα οικογενειών που δεν έχουν μεγάλη ή άλλη περιουσία.

Περιπτώσεις σαν και αυτές της Ισπανίας, όπου μικροϊδιοκτήτες υποχρεώθηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους έπειτα από τους μαζικούς πλειστηριασμούς, δεν θα υπάρξουν, καθώς στόχος είναι να σταλεί το μήνυμα σε όσους είναι σε θέση να συναινέσουν σε μια λύση ρύθμισης και παρ’ όλα αυτά έκαναν κατάχρηση της παρατεταμένης περιόδου «παγώματος» των πλειστηριασμών.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ