ΔΝΤ: Οι διαφορές παραμένουν - Νωρίς για εικασίες περί συμφωνίας

ΔΝΤ: Οι διαφορές παραμένουν - Νωρίς για εικασίες περί συμφωνίας

Οι συζητήσεις συνεχίζονται, όμως παραμένουν διαφορές, είπε εκπρόσωπος του Ταμείου στην ΕΡΤ.

Όπως μετέδωσε η κρατική τηλεόραση, ο εκπρόσωπος πρόσθεσε ότι το ΔΝΤ θεωρεί πως είναι νωρίς για εικασίες περί επίτευξης συμφωνίας σε τεχνικό επίπεδο.

Νωρίτερα, και το πρακτορείο Bloomberg μετέδωσε πως ο πρόεδρος του συμβουλίου των Υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης Γερούν Ντέισελμπλουμ, μιλώντας σε δημοσιογράφους στη Χάγη, εκτίμησε πως δεν είναι δυνατή η ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης μέχρι το Eurogroup της 7ης Απριλίου στη Μάλτα παρά την πρόοδο που έχει σημειωθεί.

«Ελπίζω ότι θα μπορέσουμε να την εγκρίνουμε σύντομα αλλά αυτό δεν θα γίνει στις 7 Απριλίου στη Βαλέτα. Είναι πολύ νωρίς» ανέφερε ο Ντέισελμπλουμ, προσθέτοντας ωστόσο πως έχει σημειωθεί «μεγάλη πρόοδος» και αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο ενός έκτακτου Eurogroup.

«Υπάρχει πάντα η πιθανότητα να συγκληθεί ένα έκτακτο Eurogroup. Αυτό δεν είναι ανακοίνωση αλλά υπάρχει αυτή η πιθανότητα» σημείωσε ο ίδιος.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ