Δεσμεύσεις των G20 για την παγκόσμια ανάπτυξη

Να χρησιμοποιήσουν όλα τα διαθέσιμα εργαλεία προκειμένου να αντιμετωπίσουν την άνιση οικονομική ανάπτυξη, δεσμεύονται οι χώρες – μέλη των G20, σύμφωνα με έγγραφο, το οποίο επικαλείται το πρακτορείο Reuters.

Οι ηγέτες των 20 ισχυρότερων χωρών συναντώνται σήμερα και αύριο στην Τουρκία, προκειμένου να βρουν τρόπους τόνωσης της παγκόσμιας ανάπτυξης, παρά το γεγονός ότι μέρος της ατζέντας έχει επισκιαστεί από τα γεγονότα στο Παρίσι.

Σύμφωνα με έγγραφο που επικαλείται το Reuters, οι 20 ηγέτες υπογραμμίζουν την αναγκαιότητα προσεκτικής χρήσης των διαθέσιμων νομισματικών εργαλείων.

Σχετικά με τη μεταναστευτική κρίση, σημειώνουν ότι όλα τα κράτη οφείλουν να μοιραστούν το βάρος, τόσο σε επίπεδο φιλοξενίας προσφύγων όσο και σε επίπεδο ανθρωπιστικής βοήθειας. Ειδική μνεία γίνεται και στην αναγκαιότητα πολιτικής λύσης στη Συρία.

Σημειώνεται ότι η καταδίκη της τρομοκρατίας και των επιθέσεων της Παρασκευής θα συμπεριλαμβάνεται σε διαφορετικό έγγραφο.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ