Aλλαγές μόνο στις δόσεις για τα εκκαθαριστικά του ΕΝΦΙΑ

akinitoready

Διευκρινίσεις σχετικά με τα εκκαθαριστικά του ΕΝΦΙΑ έδωσε το υπουργείο Οικονομικών. Συγκεκριμένα οι αλλαγές οι οποίες θα ισχύσουν αφορούν μόνο το νέο αριθμό δόσεων και όχι το τελικό πόσο. Στις 22 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η τελευταία εκκαθάριση. Με αυτό το τρόπο για όσους έχουν πληρώσει τη πρώτη δόση, το τελικό ποσό θα είναι πολύ μικρότερο. Σύμφωνα με Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων ισχύουν τα εξής:

α) Η ειδοποίηση των δόσεων που εκτυπώνεται από το ΟΠΣ Περιουσιολόγιο αναφέρεται μόνο στις εκ του νόμου προβλεπόμενες ημερομηνίες καταβολής των δόσεων με βάση την αρχική εκκαθάριση.

β) Η πίστωση των ποσών που έχουν ήδη καταβληθεί από τους φορολογούμενους εμφανίζονται στην «προσωποποιημένη πληροφόρηση» του TAXISNet, στην οποία εμφανίζονται οι καταβολές.

Επιπλέον, όπως έχει ήδη τονιστεί από τη ΓΓΔΕ και σε προηγούμενη ανακοίνωσή της, τα ποσά που θα προκύψουν από τη νέα εκκαθάριση, όπου αυτή απαιτείται, θα εμφανιστούν στα εκκαθαριστικά που θα αναρτηθούν στο ΟΠΣ Περιουσιολόγιο από τις 22 Σεπτεμβρίου 2014.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ