Άνοιξε το Taxis-Ξεκίνησε η υποβολή των φορολογικών δηλώσεων

taxisnet 1

Την έναρξη της ηλεκτρονικής εφαρμογής για την υποβολή των δηλώσεων Φορολογίας Εισοδήματος φορολογικού έτους 2015 ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία Δημόσιων Εσόδων.

Ο Γενικός Γραμματέας Γιώργος Πιτσιλής καλεί τους πολίτες να υποβάλουν τις φορολογικές τους δηλώσεις χωρίς καθυστερήσεις.

«Η έγκαιρη επικοινωνία των φορολογουμένων και των λογιστών φοροτεχνικών κατά τη φετινή διαδικασία υποβολής των φορολογικών δηλώσεων είναι παραπάνω από αναγκαία. Kαλούμε όλους να προχωρήσουν χωρίς καθυστερήσεις στην εκπλήρωση της φορολογικής τους υποχρέωσης, ώστε να μην παρουσιαστεί το φαινόμενο της μαζικής συγκέντρωσης δηλώσεων προς υποβολή την τελευταία στιγμή, η οποία εξάλλου δυσχεραίνει υπέρμετρα και το έργο των λογιστών φοροτεχνικών» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τον κ. Πιτσιλή, από την πλευρά του, «το προσωπικό της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων θα πράξει ό,τι είναι δυνατόν για να διασφαλίσει την ομαλή ροή και εξέλιξη της διαδικασίας».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ