ΑΑΔΕ: Αντίστροφη μέτρηση για τα ηλεκτρονικά βιβλία - Πότε θα εφαρμοστούν

ΑΑΔΕ: Αντίστροφη μέτρηση για τα ηλεκτρονικά βιβλία - Πότε θα εφαρμοστούν

Αντίστροφα μετρούν οι επιχειρήσεις και τα λογιστικά γραφεία για την εφαρμογή των ηλεκτρονικών βιβλίων που θα ξεκινήσει το 2020.

Στη μεγάλη ενημερωτική ημερίδα που οργάνωσε χθες η Πανελλήνια Ομοσπονδία Φοροτεχνικών και η εταιρία Epsilon Net, περισσότεροι από 2000 λογιστές, φοροτεχνικοί και οικονομολόγοι ενημερώθηκαν έγκυρα από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων για όλες τις αλλαγές που έρχονται.

Χρονιά των ηλεκτρονικών βιβλίων είναι το 2020 για τις επιχειρήσεις και τα λογιστικά γραφεία, που ετοιμάζονται πυρετωδώς. Στην κατάμεστη αίθουσα της Ημερίδας που οργάνωσαν η ΠΟΦΕΕ με την καινοτόμο εταιρία Epsilon Net, 2300 επαγγελματίες είχαν την ευκαιρία να πάρουν αναλυτικές απαντήσεις από εξειδικευμένο στέλεχος της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων.

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν οι λύσεις ολοκληρωμένης διασύνδεσης των λογιστικών εφαρμογών της Epsilon Net με την πλατφόρμα myData της Α.Α.Δ.Ε. οι οποίες παρέχουν αυτοματοποιημένη λειτουργικότητα σε πάνω από 12.000 λογιστές.

Όλοι οι ομιλητές εξέφρασαν την βεβαιότητα ότι, παρά τις προκλήσεις που δημιουργούν σε επιχειρήσεις και λογιστές, τα ηλεκτρονικά βιβλία αποτελούν το απαραίτητο βήμα ψηφιακού μετασχηματισμού της φορολογικής διοίκησης και των επιχειρήσεων.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS