Η WFW ως νομικός σύμβουλος της RF Energy

Η Watson Farley & Williams ("WFW") ενήργησε ως νομικός σύμβουλος της εταιρείας RF Energy SA, στο πλαίσιο της πώλησης πέντε αιολικών πάρκων και δύο υδροηλεκτρικών σταθμών, συνολικής ισχύος 63,6 MW (το "Έργο").

Πιο συγκεκριμένα, η RF Energy υπέγραψε με τις εταιρείες του αιγυπτιακού ομίλου Elsewedy Electric τις συμβάσεις πώλησης των θυγατρικών της εταιρειών Καλλίστη Ενεργειακή Α.Ε., Αιολική Αδέρες Α.Ε, Αιολική Κυλινδρίας Α.Ε. και Υδροηλεκτρική Αχαΐας Α.Ε. Το συνολικό τίμημα ανήλθε στο ποσό των €55 εκατ., ενώ η RF Energy θα εξακολουθήσει να διαχειρίζεται το Έργο.

Επικεφαλής της ομάδας της WFW ήταν η εταίρος του γραφείου της Αθήνας, Virginia Murray, με την υποστήριξη της ομάδας, την οποία συνέθεσαν οι Βάσια Ζαβέρδα και Μαρία Δελαγραμμάτικα.

Η Virginia Murray σχολίασε: “Η RF Energy έχει μακρά εμπειρία στη διαχείριση και λειτουργία μεγάλων ενεργειακών projects και ήταν ιδιαίτερη τιμή για εμάς να συνεργαστούμε με έναν τόσο έμπειρο πελάτη. Η συναλλαγή αυτή αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι η εμπιστοσύνη στην πορεία της ελληνικής αγοράς ενέργειας αυξάνεται διαρκώς όχι μόνο εγχώρια αλλά και διεθνώς”.

 ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Booking.com

 

emfylies idees

symmaxia

 Copyright © 2018 YSTEROGRAFO NEWS