Το #GrowYourBusiness - Meet Τhe Experts έρχεται στην Αθήνα

Στην Αθήνα θα πραγματοποιηθεί η επόμενη δωρεάν ημερίδα #GrowYourBusiness-Meet Τhe ExpertsτηςCOSMOTE, που προσφέρει τη δυνατότητα σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες να γνωρίσουν expertsαπό διάφορους κλάδους και να αντλήσουν έμπνευση και ιδέες για την επιχείρησή τους. Μετά την επιτυχημένη -πρώτη- ημερίδα της δράσης στην Θεσσαλονίκη, το «MeetTheExperts» έρχεται την Παρασκευή28 Ιουνίου στην Αθήναστο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (αίθουσαΔημήτρης Μητρόπουλος).

Με το #GrowYourBusiness-Meet Τhe Experts,η COSMOTEφέρνει τους επαγγελματίες σε επαφή με ανθρώπους που έχουν επιτυχημένη δραστηριότητα στον επιχειρηματικό κόσμο, αλλά και expertsστους τομείς των ψηφιακών μέσων, της τεχνολογίας και της εμπειρίας του πελάτηοι οποίοι μοιράζονται την εμπειρία τους, αλλά και πρακτικές ιδέες για την ανάπτυξη των επιχειρήσεων

Η πρώτη ημερίδα του κύκλου #GrowYourBusiness-Meet The Experts γνώρισε θερμή υποδοχή από το επιχειρηματικό κοινό της Θεσσαλονίκης, καθώς συμμετείχανπερισσότεροι από400 επαγγελματίες,από τους κλάδους του εμπορίου, των τροφίμων/ποτών, της λιανικής πώλησης και του τουρισμού. Η ημερίδα αποτελεί τη μετεξέλιξη των επιτυχημένων εκπαιδευτικών σεμιναρίων #GrowYourBusiness της περιόδου 2017-2018, πουταξίδεψε σε 10 ελληνικές πόλεις, εκπαιδεύοντας πάνω από 2.500 μικρομεσαίες επιχειρήσεις στη χρήση των σύγχρονων ψηφιακών μέσων.

Οι ενδιαφερόμενοι για την ημερίδα της Αθήνας, μπορούν να δηλώσουνσυμμετοχήκαι να δουν την σχετική agenda στο www.growyourbusiness.gr,συμπληρώνοντας τη φόρμα. 

Στοmicrosite της δράσης οι επαγγελματίες μπορούν, επιπλέον, να βρουν χρήσιμα άρθρα και βίντεο, για τεχνολογικά νέα που αφορούν στις μικρές και μεσαίες επιχειρήσειςμε στόχο την εκπαίδευση και την καλύτερη ενημέρωση τους.

Σε επόμενο διάστημα, θα ακολουθήσουν αντίστοιχες ημερίδεςκαι σε άλλες πόλεις της Ελλάδας.Αξιοποιώντας την τεχνολογία και τα σύγχρονα ψηφιακά μέσα,η COSMOTE στηρίζει ενεργά την ανάπτυξη των επιχειρήσεων,συμβάλλοντας σε έναν κόσμο, καλύτερο για όλους.

Δείτε το σχετικό video

 ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Booking.com

 

emfylies idees

symmaxia

 Copyright © 2018 YSTEROGRAFO NEWS