Υποδοχή ηρώων στην Εθνική Αλβανίας [εικόνες+video]

alvanuaypodoxi1

Επικίνδυνες διαστάσεις παίρνουν τα επεισόδια που σημάδεψαν και εν τέλει διέκοψαν τον αγώνα Σερβίας - Αλβανίας για τα προκριματικά του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου (Δείτε ΕΔΩ το σχετικό ρεπορτάζ). Εκτός από την πιθανολογούμενη εμπλοκή του αδελφού του Πρωθυπουργού της Αλβανίας, που ήταν στο Βελιγράδι, στην καθοδήγηση του τηλεκατευθυνόμενους ελικόπτερου που εμφανίστηκε με τη σημαία της "μεγάλης Αλβανίας" και άναψε τη σπίθα, υπήρξε και συνέχεια στα Τίρανα.

Χιλιάδες κόσμου επιφύλαξε υποδοχή ηρώων στην αποστολή της Εθνικής στην επιστροφή της, ενώ μέχρι και ο αρχηγός της ομάδας πήρε το μικρόφωνο και έβγαλε 40λεπτο λόγο(!) στο πλήθος που παραληρούσε για όσα συνέβησαν και για τον "συμβολικό θρίαμβο του έθνους". Μεταξύ των συγκεντρωμένων υπήρχαν και εκρπόσωποι της κυβέρνησης και άπαντες θεώρησαν ηρωική την αντίδραση των παικτών τους στοι κατέβασμα της σημαίας από τους Σέρβους ποδοσφαιριστές.

alvaniaypodoxi2

http://www.youtube.com/watch?v=9aMojnRRKRQ

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ