Ράπερ πυροβόλησε τον «κολλητό» του, επειδή διαφώνησαν για το βίντεο κλιπ [video]

raper-skotose-filo

Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο από κάμερα ασφαλείας, όπου διακρίνεται ένας άνδρας να πυροβολεί έναν άλλο και μετά να τον χτυπάει με το όπλο.

Το περιστατικό συνέβη σε μαγαζί του Μπρονξ στη Νέα Υόρκη και σύμφωνα με τα αμερικάνικα ΜΜΕ πρωταγωνιστής του επεισοδίου είναι ένας ράπερ, ο οποίος πυροβόλησε τον καλύτερό του φίλο και επίσης ράπερ, επειδή διαφώνησαν για το ποιος είναι καλύτερος και ποιος θα είναι ο πρωταγωνιστής στο βίντεο κλιπ.

Το βίντεο δείχνει τον άνδρα να πυροβολεί πολλές φορές και μετά να τον χτυπάει με το όπλο, ενώ στη συνέχεια πολλά άτομα περνούν από πάνω του δίχως να τον βοηθήσει κανείς.

«Μάλωναν για το ποιος είναι ο καλύτερος, ποιος είναι το αστέρι», είπε ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού Ali Abdul στη New York Daily News και πρόσθεσε: «Ήταν μεθυσμένοι και μάλωναν πριν βγάλει το όπλο και τον πυροβολήσει πέντε φορές...»

Το θύμα της επίθεσης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως υπάρχει αισιοδοξία από τους γιατρούς ότι θα καταφέρει να επιζήσει.

Η αστυνομία της Νέας Υόρκης δεν έχει εντοπίσει ακόμα τον άνδρα που πυροβόλησε και προσφέρει 2.000 δολάρια σε όποιον δώσει πληροφορίες που θα βοηθήσουν στην αναγνώρισή του.

https://www.youtube.com/watch?v=f0Dn5gCdmLs

Πηγή: metro.co.uk
Πηγή ΒΙΝΤΕΟ: youtube, MediaEntertainmenTV, Live Leak

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS