Ποινή φυλάκισης πέντε ετών για τον Πιστόριους [video]

pistorious8-280

Οι εκτιμήσεις για 10 και 15 χρόνια φυλακή στον Πιστόριους δεν επαληθεύτηκαν και ο Νοτιοαφρικάνος τιμωρήθηκε με ποινή φυλάκισης πέντε ετών για τη δολοφονία της Ρίβα Στέενκαμπ.
Ο Πιστόριους εθεάθη να σκουπίζει τα μάτια του μετά την ανακοίνωση της ποινής από τη δικαστή.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα περισσότερα ξένα μέσα, η οικογένεια δεν θα ασκήσει έφεση. Όπως μεταδίδει ο Guardian, η μητέρα της αδικοχαμένης Ρίβα μίλησε ανεπίσημα στους δημοσιογράφους μέσα στο δικαστήριο, αναφέροντας: «Η απόφαση είναι δίκαιη».

Πάντως, η Εισαγγελία είχε ζητήσει να καταδικαστεί ο 27χρονος αθλητής σε 10ετή φυλάκιση, υποστηρίζοντας ότι θα ήταν «η ελάχιστη ποινή που θα ικανοποιούσε την κοινωνία». «Είναι σοβαρή υπόθεση, η αμέλεια πλησιάζει οριακά την πρόθεση, δέκα χρόνια είναι το ελάχιστο» είχε πει ο εισαγγελέας Τζέρι Νελ.

Η δικαστής φέρεται να σχολίασε σχετικά: «Υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα στην τιμωρία και την εκδίκηση».

Μόλις, χθες, Δευτέρα, σε συνέντευξή της στη Daily Mail, η 49χρονη αδελφή της Ρίβα, Σιμόν Κάουμπερν, ζήτησε να φυλακιστεί για 20 χρόνια ο Πιστόριους, ενώ εξέφρασε την ανησυχία της ότι η δικαστής της Νοτίου Αφρικής θα μπορούσε να επηρεαστεί από την ακριβοπληρωμένη νομική ομάδα του αθλητή.

https://www.youtube.com/watch?v=NaHqlt5D2ps

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ