Ποιά είναι η καλόγρια που πήρε το βραβείο στο ιταλικό The Voice

italiaready

Όταν εμφανίστηκε στο ιταλικό The Voice του κρατικού τηλεοπτικού σταθμού Rai Due, η φωνή της ενθουσίασε κοινό και κριτές αλλά όλοι έμειναν αρχικά άφωνοι γιατί η Κριστίνα Σκούτσα ήταν καλόγρια.
Η καλόγρια Κριστίνα Σκούτσα που έγινε γνωστή πέραν των ιταλικών συνόρων χάρη στις εκτελέσεις της γνωστών τραγουδιών κέρδισε τον φετινό διαγωνισμό τραγουδιού και υπέγραψε συμβόλαιο με γνωστή δισκογραφική εταιρία.
Γεννημένη στη Ραγκούζα της Σικελίας, η Κριστίνα λάτρευε το τραγούδι, ενώ στα 14 της χρόνια συνειδητοποίησε ότι δε μπορούσε να ζήσει χωρίς αυτό. Μάλιστα, σύμφωνα με την ίδια το τραγούδι την ώθησε στο Θεό.
«Είχα θυμώσει με τον Κύριο και είχα απομακρυνθεί από Εκείνον. Αυτό που με ένοιαζε ήταν να πηγαίνω στο ωδείο, να σπουδάζω στην Ακαδημία Θεάματος της Κατάνια, να εμφανίζομαι σε πλατείας και γάμους με το συγκρότημά μου», είχε δηλώσει η Κριστίνα Σκούτσα.
Στο μεταξύ, εργαζόταν ως ταμίας σε ένα συνοικιακό σούπερ μάρκετ και είχε έναν αγαπημένο, ονόματι Λούτσο.
Ωστόσο, αργότερα αποφάσισε ότι ήθελε να πλησιάσει και πάλι στην Εκκλησία και τότε ήταν που επέλεξε να τα αφήσει όλα πίσω της και να γίνει καλόγρια.
Τι λένε για εκείνη έπειτα από την τεράστια επιτυχία της, οι συμπολίτες της, αλλά και ο πρώην φίλος της;
Τη νύχτα του τελικού βρίσκονταν όλοι συγκεντρωμένοι στην πλατεία της γενέτειρας της και παρακολουθούσαν με αγωνία την πορεία του σόου σε μία γιγαντοοθόνη που είχε στηθεί για αυτό το σκοπό.
Όταν ο παρουσιαστής ανακοίνωσε πως εκείνη ήταν η νικήτρια του Voice, όλοι ξέσπασαν σε χειροκροτήματα και πανηγυρισμούς.
Ανάμεσα τους και ο Λούτσο, ο οποίος μιλώντας στον ιταλικό Τύπο δήλωσε πως οι δύο τους ήταν ζευγάρι σε μικρότερη ηλικία, χωρίς να θέλει να αποκαλύψει πολλές λεπτομέρειες από τη ζωή τους.
Όσο για το πρώτο φιλί τους ο Λούτσο, σε μία προσπάθεια να δείξει διακριτικότητα και να μην εκθέσει την νεαρή καλόγρια, δήλωσε πως δε το θυμάται, επιχειρώντας να κλείσει το ζήτημα.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS