Οι Anonymous σχεδιάζουν επίθεση στο Μουντιάλ...

anonymousreadyprotisel

Σε συνέντευξή του στο Reuters ο εκπρόσωπος της οργάνωσης των χακτιβιστών, ο οποίος αυτοαποκαλείται Che Commodore, δήλωσε ότι, η επίθεση θα είναι μεγάλης κλίμακας και θα εκδηλωθεί σε βάρος των εταιρικών χορηγών του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Μάλιστα αναφέρει ότι, ήδη έχουν ξεκινήσει οι προετοιμασίες για την επίθεση.
«Έχουμε σχέδιο επίθεσης» επισήμανε ο Commodore και πρόσθεσε: «Έχουμε ήδη προχωρήσει σε ελέγχους για να δούμε ποια sites είναι πιο ευάλωτα. Στο στόχαστρο είναι οι χορηγοί του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Οι εταιρείες – χορηγοί του Μουντιάλ έχουν καταγραφεί σε λίστα που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει τις: Coca Cola, Budweiser, Adidas και Emirates Airlines.
Σε μία από τις δοκιμές, που έγινε τις προηγούμενες μέρες, σημειώθηκε επίθεση στον server του υπουργείου Εξωτερικών της Βραζιλίας από το οποίο διέρρευσαν δεκάδες εμπιστευτικά έγγραφα, σύμφωνα με τον Commodore.
Χρησιμοποιήθηκε ένας ιός τύπου Trojan προκειμένου να γίνει η εισβολή στις βάσεις δεδομένων του υπουργείου και να υποκλαπούν οι λογαριασμοί του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου πολλών διπλωματών. Συνολικά αποδοεσμεύτηκαν 333 έγγραφα σε μια επίθεση που αποτελεί την μεγαλύτερη παραβίαση ασφαλείας του κυβερνοχώρου στη Βραζιλία μετά την αποκάλυψη ότι η NSA παρακολουθούσε το email της Πρόεδρου της χώρας, Dilma Rousseff.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ