Ξεκινάει η εκπαίδευση ανταρτών κατά του ISIS με εντολή Ομπάμα

obama

Αποφασιμένος φαίνεται ο αμερικανός πρόεδρος Μπάρακ Ομπάμα να κάνει πράξη τα όσα είχε πει περί προστασίας  ολόκληρου του κόσμου από την επικίνδυνη τρομοκρατική οργάνωση του Ισλαμικού Κράτους.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, δήλωσε την Πέμπτη ότι η υποστήριξη του Κογκρέσου στην πρότασή του για εκπαίδευση και εξοπλισμό ανταρτών της Συρίας που μάχονται κατά του Ισλαμικού Κράτους, δείχνει ότι οι Αμερικάνοι είναι ενωμένοι στον αγώνα κατά της παγκόσμια απειλής που προβάλει η εξτρεμιστική οργάνωση. Ο Ομπάμα μίλησε από τον Λευκό Οίκο λίγο αφότου το Κογκρέσο ενέκρινε το σχέδιό του για παροχή βοήθειας τους αντάρτες που μάχονται κατά της οργάνωσης, η οποία έχει καταλάβει πολλές περιοχές στο Ιράκ και τη Συρία. «Περισσότερες από 40 χώρες, συμπεριλαμβανομένων των αραβικών εθνών, έχουν προσφερθεί να παράσχουν βοήθεια στο πλαίσιο αυτού του συνασπισμού», πρόσθεσε ο Αμερικανός πρόεδρος.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ