Ξεκίνησαν οι επιθέσεις των Αμερικανών

amerikaniki epi8esh

Ξεκίνησαν οι αμερικανικές επιθέσεις με τα αμερικανικά μαχητικά αεροσκάφη να χτυπάνε θέσεις των τζιχαντιστών στο Ιράκ και στη Συρία. Τα όσα είχε προαναγείλει ο πρόεδρος Ομπάμα τελικά γίνονται πράξη με τον αμερικανικό στρατό να πραγματοποιεί αεροπορική επιδρομή κατά στόχου της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος σε περιοχή νοτιοδυτικά της Βαγδάτης, σύμφωνα με ανακοίνωση της Κεντρικής Διοίκησης των ΗΠΑ.

«Η αεροπορική επιδρομή νοτιοδυτικά της Βαγδάτης ήταν η πρώτη επίθεση που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των εκτεταμένων προσπαθειών μας, οι οποίες αποσκοπούν όχι μόνο στην προστασία των δικών μας ανθρώπων και των ανθρωπιστικών αποστολών αλλά και στο να πλήξουμε στόχους (του Ισλαμικού Κράτους)», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η αμερικανική Κεντρική Διοίκηση. Οι ΗΠΑ ενισχύουν την στρατιωτική τους δράση κατά της εξτρεμιστικής οργάνωσης, η οποία έχει αναλάβει την ευθύνη για τον αποκεφαλισμό πολλών ομήρων που προέρχονταν από δυτικές χώρες και επιδιώκει να επεκτείνει την κυριαρχία της στα εδάφη που ελέγχει τόσο στη Συρία όσο και στο Ιράκ.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ