ΗΠΑ: Αποζημίωση 4,7 εκατ.δολάρια σε 27χρονο γιατί τον «ταύτιζαν» με τον Μπιν Λάντεν!

apozimiosiready

Αμερικανικό δικαστήριο , επιδίκασε σε έναν 27χρονο απο την Υεμένη το αστρονομικό ποσόν των 4,7 εκατομμυρίων δολλαρίων , ως αποζημίωση γιατί οι συνάδελφοι του τον συνέκριναν με τον... Οσάμα Μπιν Λάντεν!
Σε δηλώσεις του στην ΝΥ Daily News, ο νεαρός δεν κρύβει την ικανοποίησή του και όπως εξηγεί «το να με αποκαλούν τρομοκράτη και Μπιν Λάντεν ήταν μεγάλη προσβολή τόσο για μένα όσο και για τη φυλή μου»

Ο 27χρονος Οσάμα Σάλεχ από την Υεμένη, που σήμερα είναι εκατομμυριούχος, εργαζόταν ως υπάλληλος στις αποθήκες καταστήματος ενδυμάτων στο Μπρούκλιν, όπου έβγαζε μόλις 7,15 δολάρια την ώρα. Ένας ρατσιστής συνάδελφός, που δούλευε στην ασφάλεια του κτηρίου και απεχθανόταν τους Άραβες, συνήθιζε να τον χλευάζει καθημερινά αποκαλώντας τον βρώμικο, τρομοκράτη και Μπιν Λάντεν, ενώ μια φορά του επιτέθηκε και τον γρονθοκόπησε τρυματίζοντάς τον.
Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος δικαιολογούσε τον τραμπούκο υπάλληλο, υποστηρίζοντας ότι οι χαρακτηρισμοί του προς τον 27χρονο δεν ήταν τίποτε άλλο από πειράγματα μεταξύ των εργαζομένων.
Ο νεαρός Οσάμα, όταν έφτασε ο «κόμπος στο χτένι», μιας και το αφεντικό του δεν έκανε τίποτε να τον προστατεύσει, αποφάσισε να προσφύγει στη δικαιοσύνη και δικαιώθηκε. Έτσι, σήμερα μπορεί να ζει πλουσιοπάροχα, χωρίς κανείς να τον χλευάζει και τον κακομεταχειρίζεται, χάρη στην αστρονομική αποζημίωση των 4,7 εκατομμυρίων δολαρίων που του επιδίκασε το ομοσπονδιακό δικαστήριο του Μπρούκλιν.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ