Η νέα βασίλισσα της Ισπανίας-Σύγχρονη Σταχτοπούτα

letithiaSpainready

Το παραμύθι της σύγχρονης Σταχτοπούτας , θα μπορούσε να είναι η ζωή της νέας βασίλισσας της Ισπανίας.Κομψή, έξυπνη, όμορφη. Μέχρι πρόσφατα κοινή θνητή, αλλά σε λίγο καιρό βασίλισσα της Ισπανίας. Ο λόγος για την Λετίθια Ορτίθ, σύζυγο του πρίγκιπα Φελίπε που αναλαμβάνει βασιλιάς της Ισπανίας μετά την παραίτηση του πατέρα του Χουάν Κάρλος από το θρόνο.

Δημοσιογράφος στο επάγγελμα, παρουσιάστρια ειδήσεων αλλά και ενεργή ρεπόρτερ μέχρι πριν από 12 χρόνια όταν σε μια δημοσιογραφική αποστολή γνωρίζει τον διάδοχο του ισπανικού θρόνου.

Ηταν Νοέμβριος του 2002, όταν η Ορτίθ βρέθηκε στη βόρεια Ισπανία για να καλύψει το ναυάγιο του τάνκερ Prestige και την οικολογική καταστροφή που αυτό προκάλεσε. Ο Φελίπε βρισκόταν στο σημείο για να στηρίξει τους κατοίκους της περιοχής. Οι δύο τους είχαν συναντηθεί μία ακόμη φορά, ένα χρόνο νωρίτερα, στο πάρτι ενός κοινού φίλου, αλλά το αίσθημα γεννήθηκε μέσα στο δραματικό περιβάλλον της καταστροφής. Λίγο αργότερα άρχισαν να βγαίνουν, αλλά για μήνες η σχέση τους κρατήθηκε μυστική.

Koινή θνητή, κόρη ενός δημοσιογράφου και μιας συνδικαλίστριας νοσοκόμας, με ένα γάμο ήδη στο ενεργητικό της μέχρι τότε, το ειδύλλιο προκαλεί μίνι... σάλο, ωστόσο, τίποτα δεν φάνηκε να πτοεί το ζευγάρι. Φελίπε και Ορτίθ παντρεύονται στις 22 Μαΐου του 2004 στον καθρεδικό ναό Σάντα Μαρία στη Μαδρίτη.
Οπως και οι Βρετανοί, έτσι και οι Ισπανοί λατρεύουν την μέχρι πρότινος πριγκίπισσά τους, σε λίγο καιρό και Βασίλισσά τους, η οποία εκτός των άλλων, διακρίνεται για το καλό, εκλεπτυσμένο της γούστο. Πέρα από ρούχα υψηλής ραπτικής, όπως ακριβώς και η Κέιτ Μίντλετον, δεν κολλάει να εμφανιστεί δημοσίως με ρούχα που έχει ψωνίσει μόνη της από τα Zara και τα Mango. Πέρα από το οικονομικό ντύσιμο, η Λετίθια φάνηκε ότι δυσκολεύτηκε να αποχωριστεί και άλλες συνήθειες από την προηγούμενη ζωή της, όπως το να πηγαίνει για ποτό στα γνωστά μπαρ της Μαδρίτης και να τρώει «pipas», δηλαδή ηλιόσπορους, στο δρόμο ενώ έκανε τη βόλτα της στα δρομάκια της ισπανικής πρωτεύουσας.

Οι φήμες για ανορεξία

Δεν είναι, όμως, λίγες οι φορές που η Λετίθια έχει απασχολήσει τον τύπο, λόγω της υπερβολικά αδύνατης φιγούρα της, που πολλές φορές την έκανε να μοιάζει και με ανορεξική.

Οι κόρες του ζευγαριού

Η Λετίθια και ο Φελίπε έχουν αποκτήσει δυο παιδιά, την Ινφάντα Λεονόρ Λος Σάντος της Ισπανίας, διάδοχο του θρόνου, η οποία γεννήθηκε στις 31 Οκτωβρίου του 2005 και την Ινφάντα Σοφία Ντε Τόντος της Ισπανίας που γεννήθηκε στις 29 Απριλίου του 2007.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ