Βρετανία:Απόπειρα αυτοκτονίας έκανε η «ερωμένη» του Φάρατζ μετά από καβγά με τη ...σύζυγο

faragready

Τέλος στη ζωή της προσπάθησε να βάλει η πρώην βοηθός του ηγέτη του Κόμματος Ανεξαρτησίας (UKIP), λίγο μετά την ανακοίνωση της πρωτιάς του ευρωσκεπτικιστικού κόμματος του Νάιτζελ Φάρατζ, UKIP, στις ευρωεκλογές στη Βρετανία.

Η 32χρονη Αναμπέλ Φούλερ, η οποία φημολογείτο ότι διατηρούσε ερωτικό δεσμό με τον Φάρατζ, είπε ότι αποφάσισε να αυτοκτονήσει, έπειτα από έναν καβγά που είχε με τη σύζυγό του, τη γερμανικής καταγωγής, Κίρστεν Μερ.

Σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη η Αναμπέλ είπε ότι πήρε χάπια και προσπάθησε να κόψει τις φλέβες της, όταν τσακώθηκε με τη γυναίκα του Φάρατζ, κατά τη διάρκεια μιας εορταστικής συγκέντρωσης για τη νίκη του UKIP, τον περασμένο μήνα, στο Λονδίνο.

Δύο μήνες νωρίτερα, δημοσιεύματα βρετανικών εφημερίδων είχαν αναφέρει ότι η 32χρονη ήταν η ερωμένη του Φάρατζ.

Σύμφωνα με την Αναμπέλ Φούλερ, όταν η σύζυγος του Φάρατζ την εντόπισε στο πάρτι, της είπε να φύγει διαφορετικά, την προειδοποίησε πως θα καλέσει τους άντρες της ασφάλειας του άντρα της για να την απομακρύνουν με τη βία.

Η κυρία Φούλερ, η οποία διαψεύδει ότι είχε ερωτική σχέση με την ηγέτη των ευρωσκεπτικιστών στη Βρετανία, είπε ότι ένιωσε ταπεινωμένη εκείνη τη βραδιά καθώς συνοδευόταν από ένα φίλο της και έξω από τον χώρο όπου πραγματοποιήθηκε το event, ήταν συγκεντρωμένοι δεκάδες παπαράτσι και δημοσιογράφοι.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ