Αποκαλύψεις για την επίθεση στο Εβραικό Μουσείο των Bρυξελλών , μετά τη σύλληψη του δράστη

drastisevraikomouseioready

Συγκλονιστικές οι λεπτομέρειες για τη δράση του Γάλλου που συνελήφθη ως δράστης του τετραπλού φονικού έξω από το Εβραϊκό Μουσείο των Βρυξελλών.

Σύμφωνα με τον γάλλο εισαγγελέα που ερευνά την υπόθεση και ανακοίνωσε τη σύλληψη του Μεχντί Νεμούς, ο δράστης ήταν τυλιγμένος με ένα λευκό χαρτί στο οποίο αναγραφόταν το όνομα του Ισλαμικού Κράτους του Ιράκ και του Λεβάντε, μιας εξτρεμιστικής οργάνωσης που δραστηριοποιείται στη Συρία προσθέτοντας ότι ο Μεχντί είχε περάσει ένα χρόνο στη Συρία.

Την ίδια ώρα βέλγος εισαγγελέας ανακοίνωνε ότι ο Νεμούς είχε προσπαθήσει να κινηματογραφήσει την επίθεσή του αλλά την τελευταία στιγμή έπαθε εμπλοκή η κάμερά του. Ένα βίντεο που βρέθηκε μετά τη σύλληψή του δείχνει τα όπλα και τα ρούχα του ενώ ακούγεται ο ίδιος να αναλαμβάνει την ευθύνη για την επίθεση.

Μετά τη σύλληψη του Νεμούς η βελγική αστυνομία πραγματοποιήσε επιδρομή στα μέρη που θεωρείται ότι πέρασε την ώρα του πριν την επίθεση και ανακρίνει, ήδη, δύο άτομα.

«Οι νεές αποκαλύψεις φέρνουν ξανά στην επιφάνεια το πρόβλημα με όσους πηγαίνουν στη Συρία για να εκπαιδευθούν σε συνθήκες μάχης και στη συνέχεια επιστρέφουν στην πατρίδα τους» δήλωσε ο βέλγος εισαγγελέας τονίζοντας ότι αυτό το πρόβλημα το αντιμετωπίζουν όλες οι ευρωπαϊκές χώρες.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ