«Πανικός» στο διαδίκτυο με τον όμορφο ΥΠΟΙΚ της Αργεντινής

kicilof 1ready

Ο Αξελ Κισίλοφ, ο υπουργός Οικονομικών της χρεοκοπημένης και επίσημα Αργεντινής , με τις μακριές φοαβορίτες του και την ομορφιά του έχει... ξετρελάνει όχι μόνο οι γυναίκες της Νότιας Αμερικής, αλλά και εκείνες της Βρετανίας, που τον έχουν χαρακτηρίσει ως νέο σύμβολο του σεξ, με το Buzzfeed να γράφει ότι «το Ίντερνετ έχει πάθει ψύχωση με τον όμορφο υπουργό Οικονομικών της Αργεντινής».

Μάλιστα, ακόμη και δημοσιογράφοι κάνουν αναρτήσεις στο Twitter, στις οποίες σχολιάζουν την εξωτερική εμφάνιση του Κισίλοφ και όχι το αποτέλεσμα της δουλειάς του.
Ακαδημαϊκός και ιδεολόγος... παλαιάς κοπής, όπως τον χαρακτηρίζουν οι επικριτές του, ο Κισίλοφ έδειχνε να τα πηγαίνει εξαιρετικά καλά στα καθήκοντα που ανέλαβε το Νοέμβριο του 2013, μετά τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης της Αργεντινής.

Ο ίδιος, πάντως, και κατά την πρότερη θητεία του ως υφυπουργός Οικονομικών, έχει αποδείξει ότι μπορεί να αντιπαρέρχεται με επιτυχία τις δύσκολες καταστάσεις και να λαμβάνει στρατηγικές αποφάσεις.

Να ένα σύντομο βιογραφικό του Αργεντίνου υπουργού Οικονομικών:


- Ο Αξελ Κισίλοφ γεννήθηκε στις 25 Σεπτεμβρίου του 1971.
- Προέρχεται από εβραϊκή οικογένεια επιστημόνων.
- Ο πατέρας του, Ντάνιελ, ήταν ψυχο-αναλυτής και η μητέρα του, Νόρα, ψυχολόγος.
- Είναι παντρεμένος με τη Σολεδάδ Κουερεϊλχάκ και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά.
- Ανέλαβε καθήκοντα υπουργού των Οικονομικών στις 18 Νοεμβρίου του 2013.
- Μετά την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου των ΗΠΑ, έκανε λόγο για «αρπακτικά κεφάλαια» και προειδοποίησε ότι η Αργεντινή εξωθείται σε μια νέα οικονομική κρίση.
- Οι Financial Times τον αποκαλούν «Μαρξιστή καθηγητή».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS