«Huffington Post»: Στην κορυφή με 115 εκατομμύρια μοναδικούς επισκέπτες

haffigtonpostready

Όταν πριν από εννέα χρόνια η Αριάνα Χάφινγκτον ξεκινούσε δειλά δειλά τη δημιουργία του site «Huffington Post», ούτε που είχε φανταστεί ποια θα ήταν η εξέλιξή του!
Εννέα χρόνια μετά, η Ελληνικής καταγωγής εκδότρια, μπορεί να περηφανεύεται πως τα κατάφερε, μιας και το δημιούργημά της βρίσκεται στην κορυφή των ειδησεογραφικών sites του πλανήτη, καταφέρνοντας να ξεπεράσει τους 115 εκατομμύρια μοναδικούς χρήστες μέσα στον Αύγουστο!

haffigtonpostariannagallery

Μέσω ενός e-mail που έστειλε η Αριάνα Χάφινγκτον στους συνεργάτες της, τους ενημέρωσε για την μεγάλη επιτυχία του site, ευχαριστώντας τους παράλληλα για την δουλειά τους, μιας και χωρίς αυτούς, αυτό το δύσκολο κατόρθωμα δεν θα είχε επιτευχθεί!
Στο κείμενό της, η εκδότρια με τις ελληνικές ρίζες, αναφέρει πως υπήρξαν κάποιες «κόκκινες γραμμές» οι οποίες διαφοροποίησαν την «Huffington Post» από τα υπόλοιπα sites, δίνοντάς της, την πρωτιά, τονίζοντας ότι η δέσμευση για διαφάνεια, η αναζήτηση του ανθρώπινου προσώπου πίσω από τους αριθμούς, αλλά και το να βοηθούν τους αναγνώστες να ζουν με λιγότερο άγχος και περισσότερο νόημα, ήταν μερικοί από τους βασικούς παράγοντες της επιτυχίας:
«115 εκατ. μοναδικοί χρήστες είναι ένα εκπληκτικό επίτευγμα.Αλλά υπάρχουν πολύ σημαντικότερα πίσω από αυτό το νούμερο.

arianahaffigtongallery

Πρόκειται για μία συζήτηση που έχει μεγαλώσει και πλέον συμπεριλαμβάνει φωνές που κάποτε δεν είχαν πρόσβαση και ακροατήριο αλλά και ένα μεγάλο κίνημα που γιγαντώνεται όχι απλώς λέγοντας ιστορίες αλλά αλλάζοντας ζωές»,αναφέρει η Αριάνα Χάφιγκτον η οποία απευθυνόμενη στους συντάκτες της Huffington Post καταλήγει:
«Σας ευχαριστούμε για όλα όσα έχετε κάνει – και όλα αυτά που κάνετε- για να συνεχίσουμε να εκπληρώνουμε την βασική μας αποστολή. Η προσπάθεια που έχετε καταβάλει και η ποιότητα της δουλειά σας που παραδίδεται με συνέπεια, μας εμπνέει και εκτιμάται βαθύτατα», αναφέρει στο e-mail της η Αριάνα Χάφινγκτον.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ