Βαρκελώνη: Νεκρός ο οδηγός του βαν - Αναζητούνται 4 ύποπτοι [φωτογραφία]

Βαρκελώνη: Νεκρός ο οδηγός του βαν - Αναζητούνται 4 ύποπτοι [φωτογραφία]

Η καταλανική αστυνομία είχε νωρίτερα επισημάνει ότι είναι πιθανό ο οδηγός του βαν να βρίσκεται μεταξύ των νεκρών στο δεύτερο περιστατικό, αλλά δεν ήταν βέβαιη.

Σύμφωνα με την εφημερίδα El Periodico, ο οδηγός στην επίθεση στη Λα Ράμπλα που αναγνωρίστηκε ως ο Μούσα Ουκαμπίρ ήταν μεταξύ των προσώπων που εξουδετέρωσαν οι αστυνομικές αρχές στο Καμπρίλς.

Ανθρωποκυνηγητό για τους δράστες

Τα ονόματα και τις φωτογραφίες των τεσσάρων υπόπτων τρομοκρατών που σχετίζονται με την επίθεση στον πεζόδρομο της Las Ramplas στο κέντρο της Βαρκελώνης, έδωσε στη δημοσιότητα η ισπανική ομοσπονδιακή αστυνομία.

Οι καταλανικές Αρχές έδωσαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία και τις φωτογραφίες τεσσάρων υπόπτων για την τρομοκρατική επίθεση στο κέντρο της.

upoptoi varkelwnh

Η αντιτρομοκρατική αναζητά τους Μούσα Ουκαμπίρ (αδερφό του Ντρις Ουκαμπίρ που είχε νοικιάσει το λευκό βαν), Σαΐντ Ααλαά, Μοχαμέντ Χισαμί και Γιουνές Αμπουγιακούμπ, όλοι μαροκινής καταγωγής.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των Αρχών, πάντως, η ομάδα που σχεδίασε το χτύπημα αποτελούνταν από 12 άτομα

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ