Τραμπ: Ο πόλεμος στην Κορέα τελειώνει!

Τραμπ: Ο πόλεμος στην Κορέα τελειώνει!

Με ενθουσιώδεις τόνους σχολίασε μέσω Twitter τη συμφωνία Βόρειας και Νότιας Κορέας να κινηθούν προς μια συνθήκη ειρήνης, 65 χρόνια μετά την ανακωχή, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ.

«ΛΗΓΕΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΕΑ! Οι Ηνωμένες Πολιτείες και όλος ο ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ λαός τους πρέπει να είναι πολύ περήφανοι γι' αυτό που συμβαίνει τώρα στην Κορέα!», ανέφερε ο επικεφαλής του αμερικανικού κράτους.

Σε προηγούμενο μήνυμά του, ο κ. Τραμπ σημείωνε, σε πιο σχολιογραφικούς τόνους, ότι «μετά από έναν θυελλώδη χρόνο με εκτοξεύσεις πυραύλων και πυρηνικές δοκιμές, μια ιστορική συνάντηση μεταξύ Βόρειας και Νότιας Κορέας βρίσκεται σε εξέλιξη. Καλά πράγματα συμβαίνουν, αλλά μόνον ο χρόνος θα δείξει!».

Νωρίτερα, ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν και ο πρόεδρος της Νότιας Κορέας Μουν Τζε Ιν υπέγραψαν κοινή διακήρυξη στην οποία αναφέρουν ότι δεν πρόκειται να υπάρξει ξανά πόλεμος μεταξύ των δύο χωρών και ότι θα κινηθούν προς μια συμφωνία αποπυρηνικοποίησης της Κορεατικής Χερσονήσου, καθώς και σε ομαλοποίηση των διμερών σχέσεων σε όλα τα επίπεδα.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ