Τραμπ: Η Βόρεια Κορέα είναι μεγάλη απειλή για τις ΗΠΑ και ντροπιάζει την Κίνα

Τραμπ: Η Βόρεια Κορέα είναι μεγάλη απειλή για τις ΗΠΑ και ντροπιάζει την Κίνα

Η πυρηνική δοκιμή βόμβας υδρογόνου από το καθεστώς της Πιονγιάνγκ έχει εξαγριώσει τον πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, Ντόναλντ Τραμπ που χαρακτηρίζει την Βόρεια Κορέα μεγάλη απειλή για τις ΗΠΑ, ενώ στρέφει τα πυρά του και κατά της Κίνας, τονίζοντας πως οι κινήσεις του Κιμ Γιονγκ Ουν την ντροπιάζουν.

Μέσω σειράς αναρτήσεων στο twitter ο Αμερικανός πρόεδρος επισημαίνει, όπως είχε κάνει και το παρελθόν, πως η προσπάθεια συνομιλίων με το καθεστώς δεν θα φέρει κανένα αποτέλεσμα.

«Η Βόρεια Κορέα προχώρησε σε μία μεγάλης κλίμακας πυρηνική δοκιμή. Οι λέξεις και οι πράξεις τους συνεχίζουν να είναι ιδιαίτερα απειλητικές για τις ΗΠΑ», αναφέρει σε ανάρτηση του ο πρόεδρος των ΗΠΑ και συνεχίζει:

«Η Βόρεια Κορέα είναι ένα κράτος παρίας που έχει εξελιχθεί σε μεγάλη απειλή και ντροπή για την Κίνα, η οποία επιχειρεί να βοηθήσει με λίγη επιτυχία».

Ολοκληρώνοντας την σκληρή κριτική του για τη νέα βορειοκορεατική πυρηνική δοκιμή, που είναι η έκτη στην ιστορία της χώρας, ο Ντόναλντ Τραμπ τονίζει: «Η Νότια Κορέα ανακαλύπτει, όπως τους είχα πει, πως οι κατευναστικές δηλώσεις τους για τη Βόρεια Κορέα δεν θα έχουν αποτέλεσμα, καταλαβαίνουν μόνο ένα πράγμα!».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ