Τραγωδία στο Έσεξ: Ενώπιον δικαστηρίου σήμερα ο 25χρονος οδηγός

Τραγωδία στο Έσεξ: Ενώπιον δικαστηρίου σήμερα ο 25χρονος οδηγός

Ενώπιον του δικαστηρίου αναμένεται να εμφανιστεί εντός της ημέρας ο 25χρονος, Μόρις Ρόμπινσον, ο οποίος διώκεται για 39 ανθρωποκτονίες, παράνομη διακίνηση και εμπορία ανθρώπων.

Υπενθυμίζεται ότι 39 πτώματα βρέθηκαν σε φορτηγό- ψυγείο την περασμένη Τετάρτη, σε βιομηχανική περιοχή στο Έσεξ και από την πρώτη στιγμή οι υποψίες των αρχών εστράφησαν στον 25χρονο οδηγό από τη Βόρεια Ιρλανδία. Ακόμη τέσσερα άτομα έχουν συλληφθεί ως ύποπτα.

Πρόκειται για έναν άνδρα και μία γυναίκα από το Γουέριγκτον, 38 ετών και οι δύο, έναν 48χρονο από τη Βόρεια Ιρλανδία και έναν 20χρονο, που συνελήφθη στο Δουβλίνο για άλλο περιστατικό, αλλά η βρετανική αστυνομία επιβεβαίωσε ότι τον θεωρεί ύποπτο και στη συγκεκριμένη υπόθεση.

Την ίδια ώρα στο Βιετνάμ πραγματοποιούνται τεστ DNA για την ταυτοποίηση των θυμάτων.

Αν και αρχικά είχε εκτιμηθεί ότι τα θύματα προέρχονται από την Κίνα, ύστερα από επικοινωνία δεκάδων βιετναμέζικων οικογενειών με τις αρχές και τα μέσα ενημέρωσης για αγνοούμενους, οι έρευνες για την ταυτότητα των θυμάτων εστιάζουν πλέον στο Βιετνάμ και τη βιετναμέζικη κοινότητα της Βρετανίας.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS