Τέλος τα «Μην Ενοχλείτε» από τα ξενοδοχεία της Ντίσνεϊ

Τέλος τα «Μην Ενοχλείτε» από τα ξενοδοχεία της Ντίσνεϊ

Ήταν μία από τις πιο πολύνεκρες μαζικές δολοφονίες στις ΗΠΑ και οι παρενέργειές της δεν έχουν ακόμα περάσει. Τον περασμένο Οκτώβριο ο Στίβεν Πάντοκ νοίκιασε ένα δωμάτιο σε ένα από τα πιο διάσημα ξενοδοχεία του Λας Βέγκας και λίγες ημέρες μετά, αφού είχε μετατρέψει το χώρο σε οπλοστάσιο, πυροβόλησε από το παράθυρό του προς το κοινό μιας συναυλίας, με αποτέλεσμα να σκοτώσει 59 άτομα και να τραυματίσει περίπου 500.

Η εταιρεία Walt Disney World που διαθέτει δεκάδες ξενοδοχεία στα θεματικά της πάρκα ανά τον κόσμο ανακοίνωσε πως πλέον οι ταμπελίτσες αυτές με την ένδειξη «Μην Ενοχλείτε», αλλά και η πολιτική της εταιρείας στο ζήτημα αυτό αλλάζει. Πλέον το προσωπικό του ξενοδοχείου θα μπορεί να μπει σε όλα τα δωμάτια τουλάχιστον μία φορά την ημέρα, εφόσον απουσιάζουν οι ένοικοι, αλλά και υπό την παρουσία τους, εάν δεν γίνεται διαφορετικά. Πελάτες που δεν επιθυμούν κάτι τέτοιο, θα πρέπει να έρχονται σε συνεννόηση με τους υπευθύνους εκ των προτέρων.

Πάντως οι ένοικοι θα έχουν στη διάθεσή τους ταμπελίτσες με την ένδειξη «Το δωμάτιο είναι κατειλημμένο», εφόσον δεν επιθυμούν να τους ενοχλήσει το προσωπικό.

Ο Στίβεν Πάντοκ είχε συνεχώς αναρτημένη έξω από το δωμάτιό του την ένδειξη «Μην Ενοχλείτε» όλες τις ημέρες που έμεινε εκεί. Μετά τους πυροβολισμούς, η αστυνομία βρήκε στο δωμάτιο ένα ολόκληρο οπλοστάσιο, που φυσικά δεν θα περνούσε απαρατήρητο από το προσωπικό.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ