Εσεξ: Συνελήφθη ο δράστης του τροχαίου στο Εσεξ που έπεσε πάνω σε παιδιά - Νεκρός ένας 12χρονος μαθητής

Εσεξ: Συνελήφθη ο δράστης του τροχαίου στο Εσεξ που έπεσε πάνω σε παιδιά - Νεκρός ένας 12χρονος μαθητής

Τον άνδρα που έπεσε πάνω σε παιδιά με το αυτοκίνητό του στο Εσεξ, ταυτοποίησε και συνέλαβε η αστυνομία.

Ο 51χρονος Τέρι Γκλόβερ φέρεται να είναι ο δράστης του δυστυχήματος έξω από σχολείο στο Λόουτον, όπου σκοτώθηκε ένας 12χρονος μαθητής και άλλοι πέντε τραυματίστηκαν. Το περιστατικό δεν αντιμετωπίζεται ως τρομοκρατική ενέργεια, ωστόσο στην αστυνομία θεωρούν πως ο δράστης έπεσε σκόπιμα πάνω στους μαθητές. Τα μεσάνυχτα τον εντόπισαν, όπως ανακοινώθηκε από την αστυνομία και τον ανακρίνουν.

 tery glover

Ο Γκλόβερ έπεσε πάνω στα παιδιά με το αυτοκίνητό του, σκοτώνοντας τον 12χρονο, ενώ τραυματίες είναι ακόμη δύο αγόρια 15 ετών, ένας 13 ετών, καθώς και ένας 53χρονος. Κανένας από τους πέντε δεν έχει τραυματιστεί σοβαρά.

Eνας πατέρας που είδε το περιστατικό, είπε ότι το αυτοκίνητο πέρασε στο πεζοδρόμιο, βλέποντας την φίλη της κόρης να χτυπά στο καπό. Η κόρη του χτυπήθηκε ελαφρά από τον καθρέφτη, όπως είπε, με τον οδηγό να μη σταματά και να φεύγει από το σημείο με ταχύτητα. Ενα άλλο παιδί ανέφερε πως δευτερόλεπτα πριν χτυπήσει τα έξι άτομα, πατούσε γκάζι, δείχνοντας πως έκανε σκόπιμα την ενέργεια αυτή.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ