Τα "είπαν" Τριντό και Ομπάμα σε χαλαρό δείπνο στο Μόντρεαλ

Τα "είπαν" Τριντό και Ομπάμα σε χαλαρό δείπνο στο Μόντρεαλ

Μπορεί οι μέρες του στον Λευκό Οίκο να αποτελούν παρελθόν, ωστόσο η φιλία που συνδέει τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα με τον Τζάστιν Τριντό παραμένει ολοζώντανη, όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες που δημοσίευσαν οι δύο άνδρες μετά το χαλαρό δείπνο που απόλαυσαν παρέα στο Μόντρεαλ.

trud ob 2

Ο Ομπάμα κατάφερε να βρει χρόνο στο φορτωμένο πρόγραμμά του για μια συνάντηση με τον «παλιόφιλό» του κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην καναδική μεγαλούπολη την Τρίτη, όπου είχε κληθεί να εκφωνήσει ομιλία στο Εμπορικό Επιμελητήριο του Μόντρεαλ. Ομπάμα και τριντό συναντήθηκαν στο εστιατόριο Liverpool House και συζήτησαν «την κοινή τους δέσμευση στην προετοιμασία της επόμενης γενιάς ηγετών», σύμφωνα με την ανακοίνωση του Obama Foundation.

trud ob 1

Στις φωτογραφίες που ανέβασαν τόσο ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ όσο και ο Τριντό στα social media, φαίνονται να συνομιλούν σε άκρως χαλαρό και φιλικό κλίμα με σηκωμένα τα μανίκια των πουκαμίσων τους και χωρίς γραβάτες. «Πώς θα κάνουμε τους νεαρούς ηγέτες να αναλάβουν δράση στις κοινότητές τους;», έγραψε ο Τριντό, ευχαριστώντας τον Ομπάμα για την επίσκεψη.

Σύμφωνα με την Global News, κόσμος περίμενε για ώρα τους δύο τους να βγουν από το εστιατόριο. Όταν ο Ομπάμα και ο Τριντό έκαναν την εμφάνισή τους στην πόρτα του Liverpool House, το συγκεντρωμένο πλήθος τους αποθέωσε, κάτι που έκανε τον Καναδό να χαμογελάσει πλατιά, ενώ ο Αμερικανός σήκωσε το χέρι του και χαιρέτισε τον κόσμο.

https://www.youtube.com/watch?v=qD9WDJRC5yA

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ