Συγκινητικό βίντεο: Αστυνομικοί παραβιάζουν όχημα για να σώσουν πίτμπουλ από θερμοπληξία

Συγκινητικό βίντεο: Αστυνομικοί παραβιάζουν όχημα για να σώσουν πίτμπουλ από θερμοπληξία

Μια συγκλονιστική ιστορία διαδραματίστηκε στην Ισπανία, όπου ένα πίτμπουλ κινδύνευσε να χάσει τη ζωή του αφού βρέθηκε εγκλωβισμένο σε καυτό αυτοκίνητο για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία, το κατοικίδιο ζώο εγκαταλείφθηκε στο όχημα από τον ιδιοκτήτη του, ο οποίος δεν φρόντισε να αφήσει παράθυρα ανοιχτά ή να βρει σκιά για να σταθμεύσει.

Ως αποτέλεσμα, η θερμοκρασία στο εσωτερικό του αυτοκινήτου ανέβηκε σε επικίνδυνα επίπεδα, θέτοντας σε κίνδυνο την υγεία του πίτμπουλ.

Ευτυχώς, περαστικοί αντιλήφθηκαν την κατάσταση και ειδοποίησαν την αστυνομία. Οι αστυνομικοί, μη μπορώντας να εντοπίσουν τον ιδιοκτήτη, έσπασαν το τζάμι του αυτοκινήτου για να απελευθερώσουν το ζώο.

Στο βίντεο που ακολουθεί, καταγράφονται οι στιγμές που οι αστυνομικοί σπάνε το τζάμι και απελευθερώνουν το εξαντλημένο πίτμπουλ. Το ζώο, εμφανώς αδύναμο και ταλαιπωρημένο από τη ζέστη, κατευθύνεται αμέσως προς το σκιερό μέρος του πεζοδρομίου για να ξεκουραστεί.

Η καταπόνηση του σκύλου απο την θερμότητα που είχε αναπτυχθεί στην καμπίνα είναι κάτι παραπάνω από χαρακτηριστική αφού όχι μόνο δεν έδειξε εχθρική συμπεριφορά απέναντι σε αγνώστους που έβλεπε για πρώτη φορά, αλλά με το που βγήκε από το αυτοκίνητο πήγε απευθείας στο σκιερό κομμάτι του πεζοδρομίου και ξάπλωσε εμφανώς εξαντλημένο από τη ζέστη.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ