Στις ΗΠΑ ο Ερντογάν για τη συνάντηση με Τραμπ - Φρούριο το ξενοδοχείο που μένει

Στις ΗΠΑ ο Ερντογάν για τη συνάντηση με Τραμπ - Φρούριο το ξενοδοχείο που μένει

Στην Ουάσιγκτον βρίσκεται από τα ξημερώματα (Ελλάδας) ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν εν όψει της συνάντησής του με τον Ντόναλντ Τραμπ.

Ο Τούρκος πρόεδρος έφτασε στη χώρα και πήγε στο ξενοδοχείο όπου θα μείνει κατά την παραμονή του στις ΗΠΑ, το οποίο είναι ένα πραγματικό φρούριο. Πέρα από τις ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονται γύρω από αυτό, υπό τον φόβο διαδηλώσεων και διαμαρτυριών κατά του Ερντογάν, οι Αρχές έβαλαν μία σειρά από μεγάλα φορτηγά μπροστά από το ξενοδοχείο, εμποδίζοντας τον κόσμο να πλησιάσει κοντά. Ο Ερντογάν πάντως εντοπίστηκε από κάποιους να κοιτάζει έξω από το παράθυρο του δωματίου του και να χαιρετάει κόσμο, μαζί με την γυναίκα του.

Σήμερα ο Τούρκος ηγέτης θα συναντηθεί με τον Τραμπ, όπου στο τραπέζι των συζητήσεων θα μπουν η Συρία, οι πιθανές κυρώσεις για τους S-400, καθώς και το θέματα που αφορούν την τρομοκρατία, μεταξύ άλλων.

Στο στρατόπεδο των Δημοκρατικών έχουν κατακρίνει την επίσκεψη του Τούρκου ηγέτη, καθώς θεωρούν πως ο Τραμπ θα έπρεπε να έχει διαφορετική στάση, μετά την εισβολή στη Συρία. Μάλιστα, ο Τζον Μπόλτον υπαινίχθηκε πως έχει συμφέροντα ο Αμερικανός πρόεδρος με την Τουρκία και γι’ αυτό συνεχίζει να κρατάει καλές τις σχέσεις του με τον Ερντογάν, σε αντίθεση με τα όσα έχει ζητήσει η Γερουσία, για κυρώσεις σε βάρος του, αλλά και της χώρας.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ