Στην κατηγορία 3 υποβαθμίστηκε ο τυφώνας Ίρμα

Στην κατηγορία 3 υποβαθμίστηκε ο τυφώνας Ίρμα

Στην κατηγορία «3» υποβαθμίστηκε ο κυκλώνας Ίρμα, ο οποίος σήμερα πλήττει τις βόρειες ακτές της Κούβας και αύριο αναμένεται να προσεγγίσει τη Φλόριντα των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με το Κέντρο Παρακολούθησης Κυκλώνων, παρά την υποβάθμιση, ο κυκλώνας αναμένεται να ενισχυθεί εκ νέου, ενόσω κατευθύνεται προς τις νότιες ακτές της Φλόριντας.

Άλλωστε, περισσότεροι από 6,3 εκατομμύρια πολίτες έχουν κληθεί να εγκαταλείψουν τις εστίες τους, έπειτα από τις προειδοποιήσεις των αρμόδιων αρχών.

Ήδη, 54.000 άνθρωποι έχουν σπεύσει στα περίπου 320 καταφύγια, τα οποία λειτουργούν σε όλη την Πολιτεία., ενώ εκατοντάδες χιλιάδες έχουν λάβει μέτρα προφύλαξης.

Ο κυκλώνας Ίρμα έχει στοιχίσει τη ζωή σε 19 άτομα, έπειτα από το καταστροφικό του πέρασμα από την Καραϊβική, ενώ ακόμη πέντε νεκροί καταγράφηκαν στις βρετανικές Παρθένες Νήσους.

«Ο τυφώνας είναι επικών διαστάσεων, ίσως ο μεγαλύτερος που έχουμε ποτέ δει. Να μείνετε ασφαλείς και να φύγετε από τον δρόμο του, αν είναι δυνατόν», ανέφερε, χθες, ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ