Στη μικρή οθόνη το βιβλίο που «καίει» τον Τραμπ

Στη μικρή οθόνη το βιβλίο που «καίει» τον Τραμπ

Στη μικρή οθόνη θα μεταφερθεί το βιβλίο του Μάικλ Γουλφ «Fire and Fury: Inside the Trump White House», το οποίο αναφέρεται στον πρώτο χρόνο του Ντόναλντ Τραμπ στην εξουσία, σκιαγραφόντας μία «σκοτεινή» πλευρά του Λευκού Οίκου, σύμφωνα με αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.

Όπως σημειώνουν σε δημοσιεύματά τους οι εφημερίδες Hollywood Reporter και Variety, τα δικαιώματα του βιβλίου του Μάικλ Γουλφ πωλήθηκαν στην Endeavor Content. Κατά τα ίδια δημοσιεύματα, ο Γουλφ θα είναι ο παραγωγός της τηλεοπτικής μεταφοράς του βιβλίου.

Ο 64χρονος συγγραφέας και αρθρογράφος Μάικλ Γουλφ αναφέρει μεταξύ άλλων στο βιβλίο του πως το προσωπικό του Λευκού Οίκου περιγράφει τον πρόεδρο ως έναν άνθρωπο «με συμπεριφορά παιδιού», ο οποίος χρειάζεται «άμεση ικανοποίηση. Όλα πρέπει να κινούνται γύρω του. Αυτός ο άνθρωπος δεν διαβάζει, δεν ακούει. Είναι σαν μια μεταλλική σφαίρα που χτυπάει στις γωνίες».

Το βιβλίο, το οποίο κυκλοφόρησε στις 5 Ιανουαρίου -σχεδόν μία εβδομάδα νωρίτερα από ό,τι ήταν προγραμματισμένο- περιγράφει έναν πρόεδρο συχνά αποτραβηγμένο στο δωμάτιό του από τις 18:30 με ένα μπέργκερ και με τα μάτια καρφωμένα σε τρεις τηλεοπτικές οθόνες.

Ο συγγραφέας σημειώνει ότι το υλικό στο οποίο βασίζεται το πόνημά του περιλαμβάνει άνω των 200 συνεντεύξεων, ενώ απορρίπτει την κριτική του προέδρου, ο οποίος το χαρακτήρισε «απάτη» και «γεμάτο ψέματα».

Ο κ. Τραμπ από την πλευρά του δήλωσε ότι δεν έχει μιλήσει ποτέ με τον κ. Γουλφ, με τον δεύτερο να υποστηρίζει ότι είχαν συνάντηση τριών ωρών.

Μετά την κυκλοφορία του το βιβλίο είναι πρώτο σε πωλήσεις στον ιστότοπο Amazon και πούλησε ήδη από την πρώτη εβδομάδα ένα εκατομμύριο αντίτυπα.

Πηγή: ΑΜΠΕ, AFP

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ