Τρομακτικό τροχαίο στην Ιταλία: Ferrari προσέκρουσε σε κιγκλίδωμα με 200 χλμ. -Σκοτώθηκαν 21χρονο μοντέλο και 40χρονος DJ

Τρομακτικό τροχαίο στην Ιταλία: Ferrari προσέκρουσε σε κιγκλίδωμα με 200 χλμ. -Σκοτώθηκαν 21χρονο μοντέλο και 40χρονος DJ

Τραγικό θάνατο βρήκε ένα 21χρονο μοντέλο και ένας 40χρονος DJ στην Ιταλία, όταν η Ferrari στην οποία επέβαιναν προσέκρουσε με 200 χλμ./ώρα σε προστατευτικό κιγκλίδωμα και τυλίχτηκε στις φλόγες.

Το σοκαριστικό περιστατικό έλαβε χώρα την περασμένη Κυριακή, όταν ένας από τους εμπρόσθιους τροχούς του supercar των 116 χιλιάδων ευρώ ξεκόλλησε, με αποτέλεσμα το όχημα να πέσει με μεγάλη ταχύτητα σε προστατευτικό κιγκλίδωμα αυτοκινητόδρομου και να τυλιχτεί στις φλόγες.

Ιταλία: Χωρισμένο στα δύο το supercar μετά τη σφοδρή σύγκρουση

Σύμφωνα με τη «The Sun», και όπως καταγράφεται και σε βίντεο που έχουν έρθει στη δημοσιότητα, το όχημα χωρίστηκε στα δύο κατά την πρόσκρουση, ενώ το ζευγάρι σκοτώθηκε ακαριαία. Η ίδια πηγή αναφέρει ότι στο σημείο έσπευσαν τραυματιοφορείς και πυροσβέστες, ωστόσο ήταν ήδη αργά.

Στη μοιραία Ferrari επέβαινε η 21χρονη Anna Kraevskaya, η οποία εργαζόταν ως μοντέλο και βρισκόταν στη θέση του συνοδηγού, ενώ στο τιμόνι ήταν ο Hysni Qestaj, 40 ετών, γνωστός και ως Dj Style Q.

Ο 40χρονος ζούσε στο Villeneuve της Ελβετίας και άφησε πίσω του δύο παιδιά, ηλικίας 11 και 14 ετών, τα οποία ζουν με τη μητέρα τους στο Κόσοβο. Η Kraevskaya γεννήθηκε στην Οδησσό της Ουκρανίας, αλλά ζούσε στην Ελβετία.

Όπως αναφέρει η βρετανική tabloid, Qestaj και Kraevskaya ταξίδευαν συχνά παρέα, και μοιράζονταν στιγμές από τα ταξίδια τους με τους χιλιάδες ακολούθους τους στα social media.

Πηγή φωτογραφίας: Facebook

Η μόνη αναγνωρίσιμη λεπτομέρεια στον τόπο του συμβάντος, όπου βρέθηκαν τα πτώματά τους απανθρακωμένα από τη φωτιά που ξέσπασε μετά τη σφοδρή σύγκρουση, ήταν δύο χαρακτηριστικά χρυσά ρολόγια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι είχε περάσει μια νύχτα μαζί στο ελβετικό κλαμπ Jukebox πριν αναχωρήσει για την Ιταλία την επόμενη μέρα.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ