Σοκ στην Πάφο: Εξάχρονος έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από συμμαθητές του

Σοκ στην Πάφο: Εξάχρονος έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από συμμαθητές του

Θύμα ξυλοδαρμού φέρεται να έπεσε 6χρονος μαθητής σε δημοτικό σχολείο της Πάφου στην Κύπρο, σύμφωνα με καταγγελία.

Το περιστατικό φαίνεται να σημειώθηκε τη Δευτέρα, σε ώρες που το σχολείο ήταν ανοιχτό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sigmalive, φαίνεται πως ο 6χρονος περικυκλώθηκε από συμμαθητές του που τον απειλούσαν.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, το παιδί στη συνέχεια, φαίνεται να έπεσε θύμα ξυλοδαρμού.

Ο 6χρονος νοσηλεύεται με αιμάτωμα στο μάτι και υποβάλλεται σε ιατρικές εξετάσεις, ενώ η υπόθεση διερευνάται από την αστυνομία Πάφου.

Για το συμβάν μίλησε και η διευθύντρια του σχολείου, η οποία διευκρίνισε πως ένας δάσκαλος διαπίστωσε τα τραύματα που είχε το παιδί στο σώμα του.

«Ενώ εκπαιδευτικός του σχολείου χθες, μεσημέρι προς απόγευμα, επιχειρούσε να βγάλει τη φόρμα από τον 6χρονο μαθητή καθώς είχε ιδρώσει, είδε ότι είχε τραυματισμό στο σώμα.

Διαπιστώθηκε ξυλοδαρμός στο νοσοκομείο

Ο εξάχρονος αρχικά είπε ότι ενώ έτρεχε στην αυλή έπεσε, ωστόσο στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε ότι ήταν θύμα ξυλοδαρμού», τόνισε από την άλλη ο εκπρόσωπος Τύπου του Υπουργείου Παιδείας.

«Το παιδί, όπως σημειώνεται στην επιστολή του σχολείου, έφυγε κανονικά από το σχολείο και στην συνέχεια μεταφέρθηκε από την μητέρα του, στο νοσοκομείο όπου εκεί διαπιστώθηκε ότι είχε τραυματιστεί. Εκεί ήταν που φαίνεται να εξομολογήθηκε ότι χτυπήθηκε από συμμαθητές τους», πρόσθεσε ο κ. Αντωνέλλος.

Τέλος ο κ. Αντωνέλλος, σημείωσε πως το παιδί πρέπει να ονοματίσει ποια παιδιά προέβησαν σε αυτή την πράξη ώστε να διαπιστωθεί εάν συνέβη εντός του σχολικού χώρου.

Όσον αφορά την κατάσταση της υγείας του, ο κ. Αντωνέλλος είπε πως, «είναι εκτός κινδύνου. Ωστόσο αυτό που μας απασχολεί αυτή τη στιγμή είναι το γεγονός αυτό κάθε αυτό».

Ενήμερη για το περιστατικό είναι και η συντεχνία των δασκάλων, η ΠΟΕΔ, με τον γενικό γραμματέα της, κ. Χάρη Χαραλάμπους, να σημειώνει πως, «από το σχολείο δεν έχει εντοπιστεί κάτι τέτοιο κατά τον σχολικό χρόνο, μιας και όλοι οι παιδονόμοι βρίσκονταν στην θέση τους όλες τις ώρες».

«Αν ισχύει το περιστατικό το καταδικάζουμε και θα πρέπει να διερευνηθεί», είπε.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ