Σε «μυστικό» ιατρικό τσεκ απ υπεβλήθη ο Ντόναλντ Τραμπ - Τι απαντά ο Λευκός Οίκος

Σε «μυστικό» ιατρικό τσεκ απ υπεβλήθη ο Ντόναλντ Τραμπ - Τι απαντά ο Λευκός Οίκος

Σε ένα δίωρο ιατρικό έλεγχο, που δεν είχε ανακοινωθεί, υπεβλήθη ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ.

Σύμφωνα με την Washington Post, ο Τραμπ εισήχθη στο Walter Reed National Medical Center, και το επιτελείο του ανέφερε ότι οι εξετάσεις ήταν μέρος του τακτικού ελέγχου που πραγματοποιεί κάθε χρόνο.

Το σημείο που κινητοποίησε το ενδιαφέρον των αμερικανικών ΜΜΕ ήταν ότι ο ιατρικός έλεγχος στον Ντόναλντ Τραμπ δεν αναφερόταν -ως είθισται- στο πρόγραμμα του, καθώς και το γεγονός ότι είχε υποβληθεί στο ετήσιο τσεκ απ τον περασμένο Φεβρουάριο.

Κληθείσα να δώσει εξηγήσεις για την κατάσταση της υγείας του Ντόναλντ Τραμπ, η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, Στέφανι Γκρίσαμ, είπε ότι ο 73χρονος πρόεδρος έχει μπροστά του «ένα πολύ απαιτητικό 2020» και πως ήθελε να εκμεταλλευτεί ένα κενό Σαββατοκύριακο που είχε κάνοντας εξετάσεις.

Υπέρβαρος ο Ντόναλντ Τραμπ σύμφωνα με τους ιατρούς του

Η Γκρίσαμ δεν έδωσε περαιτέρω πληροφορίες για τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Ντόναλντ Τραμπ, ενώ δεν εξήγησε γιατί το τσεκ απ δεν εμφανιζόταν στο πρόγραμμά του.

«Ο πρόεδρος παραμένει υγιής και γεμάτος ενέργεια, χωρίς να αντιμετωπίζει ενοχλήσεις, όπως φάνηκε και από τις επανειλημμένες, ενθουσιώδεις εμφανίσεις του μπροστά σε χιλιάδες Αμερικανούς» ανέφερε καταλήγοντας η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου.

Να σημειωθεί ότι στο τσεκ απ του Φεβρουαρίου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι ο Ντόναλντ Τραμπ είχε πάρει κιλά στο διάστημα της παραμονής του στον Λευκό Οίκο. Με βάρος 110 κιλά και ύψος 1,90μ. ο Τραμπ είχε ξεπεράσει το επίσημο όριο της παχυσαρκίας με τον δείκτη μάζας σώματος να βρίσκεται στο 30,4.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS