Πυροβολισμοί στην καρδιά του Λονδίνου

Πυροβολισμοί στην καρδιά του Λονδίνου

Συναγερμός έχει σημάνει στην περιοχή της Oxford Street και στον σταθμό Oxford Circus του μετρό του Λονδίνου ο οποίος έχει εκκενωθεί, μετά από αναφορές για πυροβολισμούς.

Σύμφωνα με χρήστες του Twitter, άνθρωποι έτρεχαν έξω από τον σταθμό με κάποιους να φωνάζουν «βόμβα», ενώ στο σημείο έχουν σπεύσει δυνάμεις της αστυνομίας. Όπως γνωστοποίησε η εταιρεία διαχείρισης των μεταφορών, Transport for London, οι συρμοί διέρχονται αλλά δεν σταματούν στον σταθμό εξαιτίας ενός περιστατικού που δεν έχει διευκρινιστεί.
 
Δείτε ζωντανή εικόνα από την περιοχή:

 
Μία χρήστης του Twitter έγραψε ότι η κατάσταση είναι υπό έλεγχο, αλλά πως κάποιοι πελάτες πανικοβλήθηκαν και κρύφτηκαν στα δοκιμαστήρια καταστήματος ρούχων.

Οι αρχές ενημέρωσαν πως αστυνομικοί βρίσκονται στο σημείο καλώντας τους πολίτες να αποφεύγουν την περιοχή και καλούν τον κόσμο να μπει σε κτίρια στην κατάμεστη Oxford Street. Σημειώνεται ότι σήμερα στο κέντρο του Λονδίνου βρίσκεται πλήθος κόσμου λόγω της Black Friday.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=lyzhoS0oOIA

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ