Πυρά Τραμπ κατά του FBI για το μακελειό στη Φλόριντα

Πυρά Τραμπ κατά του FBI για το μακελειό στη Φλόριντα

Δεν έχασε την ευκαιρία ο Τραμπ να επιτεθεί στην έρευνα του FBI για το αν ρωσικός «δάκτυλος» βοήθησε την προεκλογική του εκστρατεία: Ο αμερικανός πρόεδρος δεν δίστασε να χρησιμοποιήσει ακόμη και το πρόσφατο μακελειό σε σχολείο στην Αριζόνα ως αφορμή.

Το FBI είχε παραδεχθεί ότι είχε αγνόησει προηγούμενες προειδοποιήσεις για τον δράστη.

Παράλληλα, την Παρασκευή η υπηρεσία ανακοίνωσε μία εξέλιξη ορόσημο στην έρευνά της για πιθανή ρωσική εμπλοκή στις αμερικανικές εκλογές: Την παραπομπή 13 Ρώσων που, με βάση «εργοστάσιο ιντερνετικών τρολ» στην Αγία Πετρούπολη, κατηγορούνται για διεξαγωγή συστηματικού ιντερνετικού «πολέμου» υπέρ του Τραμπ και εναντίον της Κλίντον στα κοινωνικά δίκτυα.

Ο ίδιος ο Τραμπ πάγια αρνείται ότι υπήρξε συνεργασία του επιτελείου του με ρωσικές υπηρεσίες κατά την προεκλογική περίοδο και δεν έχει δείξει την αντίθεσή του στην έρευνα του FBI. 

Έτσι, η ολιγωρία του FBI για τον δράστη του μακελειού έγινε εύκολη λαβή για να περάσει ο Τραμπ στο ζήτημα που τον καίει. 

«Πολύ λυπηρό που το FBI δεν είδε όλα τα σημάδια που είχε δώσει ο δράστης στη Φλόριντα. Αυτό είναι απαράδεκτο. Ξοδεύουν τόσο χρόνο για να αποδείξουν πως υπήρξε ρωσική συμπαιγνία με την προεκλογική εκστρατεία μου -δεν υπήρξε συμπαιγνία. Γυρίστε στο να κάνετε τα βασικά και κάντε μας υπερήφανους» έγραψε ο Τραμπ στο Twitter.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ