Πυροβολισμοί σε σούπερ μάρκετ στο Κολοράντο - 3 νεκροί

Πυροβολισμοί σε σούπερ μάρκετ στο Κολοράντο - 3 νεκροί

Τρεις είναι τελικά οι άνθρωποι που έχασαν τη ζωή τους και πολλοί ακόμη τραυματίστηκαν από σφαίρες σε ένα σούπερ μάρκετ της αλυσίδας Walmart στην Πολιτεία Κολοράντο (δυτικές ΗΠΑ), όπως ανακοίνωσε η τοπική αστυνομία.


«Πολλοί άνθρωποι έχουν πληγωθεί. Αποφύγετε την περιοχή», ανέφερε η αστυνομία της πόλης Θόρντον, στην περιφέρεια του Ντένβερ, σε ανάρτησή της στο Twitter. Αργότερα, διευκρίνισε ότι το συμβάν έχει τερματιστεί.

Τα δύο από τα θύματα, δύο άνδρες, έχασαν τη ζωή τους στο εμπορικό κέντρο ενώ το τρίτο, μια γυναίκα, κατέληξε στο νοσοκομείο στο οποίο μεταφέρθηκε βαρύτατα τραυματισμένη. Όσο για τον δράστη παραμένει ασύλληπτος, όπως διευκρίνισε με ανάρτησή της στο Twitter η τοπική αστυνομία.

Δεν είναι σαφές εάν ο δράστης ετέθη υπό κράτηση, αυτοπυροβολήθηκε, τραυματίστηκε ή σκοτώθηκε από πυρά των δεκάδων αστυνομικών που έσπευσαν στο σημείο.

Η αστυνομική διεύθυνση της Θόρντον ανακοίνωσε ότι θα δώσει αργότερα πληροφορίες για την υπόθεση στη δημοσιότητα.
Στη Θόρντον, 16 χλμ. βορειοανατολικά του Ντένβερ, ζουν περίπου 120.000 κάτοικοι. Πάνω από 33.000 θάνατοι από πυροβόλα όπλα καταγράφονται κάθε χρόνο στις ΗΠΑ, σύμφωνα με μελέτη που δημοσιεύθηκε πρόσφατα. Τον περασμένο μήνα ένας ένοπλος σκότωσε 58 ανθρώπους στο Λας Βέγκας. Επρόκειτο για το πιο πολύνεκρο μακελειό στη σύγχρονη ιστορία των ΗΠΑ.

https://www.youtube.com/watch?v=-lOfbf-8mM8

Πηγές: ΑΜΠΕ, AFP, Reuters

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ