Πυροβολισμοί σε σχολικό αγώνα ποδοσφαίρου στην Αλαμπάμα - Δέκα τραυματίες

Πυροβολισμοί σε σχολικό αγώνα ποδοσφαίρου στην Αλαμπάμα - Δέκα τραυματίες

Δέκα έφηβοι τραυματίστηκαν, οι μισοί από αυτούς σοβαρά, σε ανταλλαγή πυρών μετά τη λήξη ενός ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ σχολικών ομάδων στην Αλαμπάμα, το βράδυ της Παρασκευής.

Το νέο αυτό επεισόδιο με πυροβολισμούς σημειώθηκε στην πόλη Μομπάιλ, στον κόλπο του Μεξικού. Όλα τα θύματα είναι ηλικίας από 15 έως 18 ετών.

Τα παιδιά βρίσκονταν στο στάδιο Λαντ-Πεμπλς για έναν αγώνα μεταξύ των ποδοσφαιρικών ομάδων των λυκείων Λεφλόρ και Ουίλιαμσον, όταν άρχισαν να πέφτουν πυροβολισμοί, όπως είπε στους δημοσιογράφους ο αστυνομικός διευθυντής του Μομπάιλ, Λόρενς Μπατίστ. Δύο πρόσωπα κρατούνται και ανακρίνονται.

Οι πέντε από τους τραυματίες νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση, σύμφωνα με το CNN.

"Γιατί μεταφέρουν οι νέοι άνθρωποι αυτού του είδους τη βία σε δημόσιες εκδηλώσεις; Φέρνουν τις διαφορές που έχουν μεταξύ τους στις γειτονιές τους και βλάπτουν άλλους ανθρώπους. Είναι απαράδεκτο να μην μπορούν οι άνθρωποι να βγουν έξω και να απολαύσουν μια εκδήλωση", είπε ο Μπατίστ.

Δεν είναι σαφές αν είχε προηγηθεί κάποιος καυγάς πριν αρχίσουν οι πυροβολισμοί. Η αστυνομία παίρνει καταθέσεις από τους αυτόπτες μάρτυρες στο πλαίσιο των ερευνών της.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS