Πόλεμος στο Ισραήλ: Η Χαμάς πυροβολούσε όσους κρύβονταν στις υπαίθριες τουαλέτες του φεστιβάλ

Πόλεμος στο Ισραήλ: Η Χαμάς πυροβολούσε όσους κρύβονταν στις υπαίθριες τουαλέτες του φεστιβάλ

Αφορμή για τον πόλεμο στο Ισραήλ έγινε το αιματοκύλισμα σε φεστιβάλ-ρέιβ πάρτι το πρωί του Σαββάτου, 7 Οκτωβρίου, στα νότια της χώρας από ενόπλους της Χαμάς.

Το Ισραήλ οδηγήθηκε σε πόλεμο με την εξτρεμιστική οργάνωση και κατά συνέπεια τους Παλαιστίνιους μετά το λουτρό αίματος με τους πάνω από 260 νεκρούς, σε μια μέρα που προϊδεαζόταν ως χορού και κεφιού. Οι ισραηλινές Ένοπλες Δυνάμεις δημοσίευσαν ένα σκληρό βίντεο, στο οποίο φέρεται ένοπλοι της Χαμάς να πυροβολούν τις χημικές τουαλέτες στο φεστιβάλ, οι οποίες είναι κλειστές.

Πόλεμος στο Ισραήλ: «Η Χαμάς ενδιαφέρεται μόνο να σκοτώνει»

Οι IDF, ενόσω ο πόλεμος στο Ισραήλ βρίσκεται σε κρίσιμο στάδιο, παρουσίασαν το βίντεο στην πλατφόρμα Χ και έγραψαν στην ανάρτησή τους, «αυτό απλά σας δείχνει ότι η Χαμάς δεν ενδιαφέρεται για το ποιος, απλώς σκοτώνει». Αυτό υπογράμμισαν οι ισραηλινές Ένοπλες Δυνάμεις, οι οποίες ανταπέδωσαν με αντίποινα αυτό το μακελειό.

Η γιορτή του Sukkot, στο υπαίθριο μουσικό φεστιβάλ με επισκέπτες ανθρώπους που θα είχαν πολλή αδρεναλίνη για να μπορέσουν να κοιμηθούν, επρόκειτο να είναι μια ολονύχτια γιορτή με χορό, τραγούδι και διασκέδαση. Ήταν στημένο σε μια αγροτική περιοχή κοντά στα σύνορα Γάζας-Ισραήλ. Αντικαταστάθηκε με τον πόλεμο στο Ισραήλ, ενώ και ταξιδιώτες από άλλες χώρες, που ενδεχομένως ταξίδεψαν μόνο γι' αυτό, βρήκαν το θάνατο.

Οι τουλάχιστον 260 νεκροί θα συμβολίζουν στο διηνεκές την έναρξη του πολέμου στο Ισραήλ.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ