Πέθανε ο Αμερικανός ηθοποιός Μπράιαν Ντένεχι

Πέθανε ο Αμερικανός ηθοποιός Μπράιαν Ντένεχι

mpraian ntenexi 2Ο Αμερικανός ηθοποιός Μπράιαν Ντένεχι (Brian Dennehy), γνωστός από την ερμηνεία του στην ταινία «Rambo - First Blood», πέθανε το βράδυ της Τετάρτης, σε ηλικία 81 ετών.

O καρατερίστας ηθοποιός πέθανε από φυσικά αίτια και όχι από επιπλοκές που να σχετίζονται με τοn νέο κορωνοϊό, όπως υπογραμμίζει η οικογένειά του.

Την είδηση του θανάτου ανακοίνωσε με ανάρτησή της στο Twitter η κόρη του. «Με βαριά καρδιά ανακοινώνουμε τον θάνατο του πατέρα μας. Ο Μπράιαν πέθανε από φυσικά αίτια και όχι από κάτι που να σχετίζεται με τη νόσο Covid-19. Λάτρευε τη ζωή, ένας περήφανος και αφοσιωμένος πατέρας και παππούς. Θα μας λείψει πολύ», αναφέρει η ανακοίνωση.mpraian ntenexi 3

Ο Μπράιν Ντένεχι τιμηθεί είχε δύο φορές τιμηθεί με το θεατρικό βραβείο Tony των Ηνωμένων Πολιτειών. Είχε διαγράψει μια πλούσια πορεία για 40 και πλέον χρόνια σε κορυφαίες τηλεοπτικές παραγωγές. Ανάμεσά τους το «First Blood» δίπλα στον Rambo Σιλβέστερ Σταλόνε, την κωμωδία «Tommy Boy», το «Cocοon», ενώ πρωταγωνίστησε και στην τηλεοπτική σειρά «Δυναστεία».

 

Γεννημένος στις 9 Ιουλίου του 1938 στο Μπρίτζπορτ της πολιτείας Κονέκτικατ, ο Ντένεχι σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Κολούμπια της Νέας Υόρκης ενώ η πρώτη του κινηματογραφική εμφάνιση ήταν το 1977, στην ταινία «Looking for Mr. Goodbar».

Παντρεύτηκε για πρώτη φορά το 1959 την Τζούντιθ Σεφ. Αφού πήρε διαζύγιο το 1974, παντρεύτηκε ξανά το 1988 την Τζένιφερ Άρνοτ. Απέκτησε τρία παιδιά από τον πρώτο του γάμο.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS