Παγκόσμιος συναγερμός: Πυρηνική δοκιμή από την Β. Κορέα

Παγκόσμιος συναγερμός: Πυρηνική δοκιμή από την Β. Κορέα

Συνεχίζει να παίζει με την φωτιά ο Κιμ Γιονγκ Ουν προκαλώντας τον τρόμο στον πλανήτη καθώς φέρεται να πραγματοποίησε νέα πυρηνική δομική.

Εφόσον μάλιστα επιβεβαιωθεί οτι η σεισμική δόνηση 6,3 βαθμών στις 06.30 ώρα Ελλάδας - λένε Αμερικανοί και Κινέζοι με μηδενικό μάλιστα εστιακό βάθος - οφείλεται σε τέτοια δραστηριότητα θα πρόκειται για την έκτη πυρηνική δοκιμή το τελευταίο διάστημα

Την ανησυχία επιτείνει το γεγονός ότι το επίκεντρο των σεισμικών αυτών δονήσεων βρίσκεται κοντά σε χώρο στον οποίο το καθεστώ της Πιονγιάνγκ έχει στα παρελθόν πραγματοποιήσει πυρηνικές δοκιμές.

Ο σεισμός αυτός, αν αποτελεί πυρηνική δοκιμή, έρχεται λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση από το κρατικό πρακτορείο της Βόρειας Κορέας ότι η χώρα ανέπτυξε ένα νέο, πιο προηγμένο πυρηνικό οπλικό σύστημα με «μεγάλη καταστρεπτική ισχύ» κι ο ηγέτης της χώρας Κιμ Γιονγκ Ουν επιθεώρησε αυτή τη βόμβα υδρογόνου, η οποία μπορεί να προσαρμοστεί στην κεφαλή ενός διηπειρωτικού βαλλιστικού πυραύλου.

Στο ίδιο τηλεγράφημα προστίθεται ότι η ισχύς της βόμβας υδρογόνου μπορεί να φθάσει τις εκατοντάδες κιλοτόνους, η πυροδότησή της μπορεί να γίνει και σε μεγάλο υψόμετρο, ενώ η εγχώρια παραγωγή αυτού του θερμοπυρηνικού όπλου σημαίνει ότι η Βόρεια Κορέα είναι σε θέση να παράγει πυρηνικά όπλα κατά βούληση.

Προς επίβεβαίωση, μάλιστα, των ισχυρισμών αυτών το KCNA έδωσε στη δημοσιότητα και φωτογραφίες του Κιμ Γιονγκ Ουν να επιθεωρεί το νέο αυτό όπλο.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ