Παγιδεύτηκε μέσα σε... ΑΤΜ

Παγιδεύτηκε μέσα σε... ΑΤΜ

Με ένα πρωτοφανές περιστατικό ήρθε αντιμέτωπη την προηγούμενη εβδομάδα η αστυνομία της πόλης Κόρπους Κρίστι, στην πολιτεία του Τέξας των ΗΠΑ.

Αλλάζοντας την κλειδαριά στον θάλαμο που βρίσκεται πίσω από ένα ΑΤΜ, ένας εργαζόμενος εγκλωβίστηκε μέσα σε αυτόν, ενώ για κακή του τύχη, είχε αφήσει το κινητό του τηλέφωνο στο όχημά του.

Κλεισμένος μέσα στον προθάλαμο του ΑΤΜ, ο άνδρας προσπάθησε με τις φωνές του να «συγκινήσει» τους περαστικούς που σταματούσαν για να βγάλουν χρήματα από το μηχάνημα.

Αυτό που όμως οδήγησε τελικά στην «απελευθέρωσή» του, ήταν τα χειρόγραφα σημειώματα τα οποία κατάφερε να περάσει στους πελάτες της τράπεζας, οι οποίοι χρησιμοποιούσαν το ΑΤΜ.

«Παρακαλώ βοηθήστε με. Έχω εγκλωβιστεί εδώ και δεν έχω μαζί το τηλέφωνό μου. Παρακαλώ τηλεφωνήστε στο αφεντικό μου σε αυτό τον αριθμό…», ανέφερε στα γραπτά του μηνύματα ο άνδρας, με πολλούς από τους παραλήπτες των σημειωμάτων, πάντως, να μην δίνουν ιδιαίτερη σημασία, εκτιμώντας πως πρόκειται για φάρσα.

Εν τέλει, αφού πέρασαν περισσότερες από δύο ώρες, κάποιος περαστικός πείστηκε και ειδοποίησε τις αρχές.

Όπως ανέφερε ένας εκ των αστυνομικών που έσπευσαν στο σημείο, ο Ρίτσαρτντ Όλντεν, αρχικά εκείνος και οι συνάδελφοί του πίστευαν ότι πρόκειται για φάρσα, μέχρι που άκουσαν τη φωνή του άντρα μέσα από το ΑΤΜ.

Λίγο αργότερα, ο άνδρας απεγκλωβίστηκε από το μηχάνημα ανάληψης μετρητών, με τον αστυνόμο Όλντεν να δηλώνει πως «όλοι είναι εντάξει, αλλά ποτέ δεν βλέπεις κάτι τέτοιο στη ζωή σου, να έχει εγκλωβιστεί κάποιος στο ΑΤΜ, ήταν απλά τρελό».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ