«Όπλα στους δασκάλους» η λύση Τραμπ για τους πυροβολισμούς στα σχολεία

«Όπλα στους δασκάλους» η λύση Τραμπ για τους πυροβολισμούς στα σχολεία

Ο Ντόναλντ Τραμπ όχι μόνο επιμένει στην πρότασή του να δοθούν... όπλα στους εκπαιδευτικούς των Αμερικανικών σχολείων ώστε να μπορούν να αμυνθούν σε περίπτωση νέων επιθέσεων, αλλά δηλώσει ότι «ένα σχολείο χωρίς όπλα αποτελεί "μαγνήτη" για κακούς ανθρώπους»!

Με δύο αναρτήσεις στο Twitter ο Αμερικανός πρόεδρος αιτιολόγησε και υποστήριξε περαιτέρω την χθεσινή του πρόταση που προκάλεσε σάλο στα αμερικανικά media.
Ο Τραμπ είπε χαρακτηριστικά, εξηγώντας το... κάπως προβληματικό σκεπτικό του: «Δεν είπα ποτέ «δώστε όπλα στους δασκάλους όπως είπε τα Fake News του CNN και του NBC. Αυτό που είπε ήταν να εξετάσουμε το ενδεχόμενο να δώσουμε κρυφά όπλα σε εξοικειωμένους με τη χρήση τους καθηγητές, με στρατιωτική εκπαίδευση ή άλλη εμπειρία ειδικές εκπαίδευσης - μόνο στους καλύτερους.

Το 20% των δασκάλων, δηλαδή πολλοί, θα μπορούσαν σε αυτήν την περίπτωση να ανταποδώσουν τα πυρά εάν ένας κτηνώδης ψυχάκιας έμπαινε στο σχολείο τους με κακές προθέσεις. Η παρουσία άριστα εκπαιδευμένων δασκάλων θα αποθάρρυνε επίσης τους δειλούς να προβούν σε μια τέτοια πράξη. Πολλοί περισσότερα πλεονεκτήματα με πολύ μικρότερο κόστος από την πρόσληψη φρουρών. Ένα σχολείο χωρίς όπλα αποτελεί μαγνήτη για τους κακούς ανθρώπους. ΟΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΑΝ", έγραψε στο Twitter ο Τραμπ.

Λίγη ώρα μετά, ανάρτησε ένα ακόμη tweet που έγραφε: «Η ιστορία έχει δείξει ότι μια επίθεση με όπλα σε σχολείο διαρκεί, κατά μέσο όρο, 3 λεπτά. Η αστυνομία και οι ομάδες άμεσης ανταπόκρισης χρειάζονται περίπου 5-8 λεπτά για να φτάσουν στον τόπο του εγκλήματος. Ειδικά εκπαιδευμένοι και εξοικειωμένοι με τα όπλα δάσκαλοι/προπονητές θα έλυναν το πρόβλημα μέσα σε μια στιγμή, προτού καν φτάσει η αστυνομία. ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ ΑΠΟΤΡΕΠΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ»

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ